Джигити размахват пистолети на кръгово в Бургас, само за 24 часа полицията арестува двама

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
16:18 / 20.03.2018
2786
Грозни сцени, в стил 90-те се разиграват на кръговото на "Метро" в Бургас, научи Burgas24.bg. Само за 24 часа бургаската полиция арестува двама джигити, които са размахвали пистолети, за да сплашат другите шофьори.

Вчера, на излизане от кръговото, в посока Ветрен 38-годишен шофьор, който се движи в крайната лента, прави забранена маневра, създавайки предпоставка за катастрофа. Друг водач сигнализира с клаксона, при което джигитът размахва газов пистолет, заплашвайки със саморазправа. Шофьорът е установен от служителите на 5-о РУП и глобен по Указа за борба с дребното хулиганство със сумата от 100 лева.

Сходна ситуация се разиграва и тази сутрин на същото кръгово. Мъж вади пистолет, за да сплаши друг шофьор, служители на 2-о РУП бързо установяват кой е джигитът, а пистолетът се оказва… пластмасов. Двамата шофьори са пуснати с полицейски предупредителни протоколи.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).