Единствения наследник на милионите на Слави Трифонов:"Проваляте ми живота!"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:29 / 08.11.2019
9876
Единственият наследник на Слави Трифонов - неговият племенник Теодор, изригна скандално в социалните мрежи, че животът му е провален.

Младежът, който неволно попадна в публичното пространство заради славата на чичо си, заяви, че не му е приятно да бъде светска личност и предпочита да запази анонимността си. Най-болезнено племенникът на Дългия приемал факта, че се спекулира с любовния му живот, което му пречело да има сериозна приятелка. 

"Здравейте, мисля, че дойде моментът и аз да коментирам гнусните статии, които се пишат по мой адрес: колко пъти ме оженихте и разведохте, нямате никакво право да се мешате и да проваляте личния ми живот. Той си е мой, аз мога да бъда с която се чувствам щастлив. Измисляте си неща, които вредят на мен и на моите близки.

Няма една истина в това, което казвате, но пиша това с цел да защитя името си и да кажа, че всичко, което пишете, е лъжа. И никой не може да ми каже с коя да бъда или не. Замислете се вие, които пишете това, че и вие имате деца и няма да ви е приятно един ден и за вашите деца да пишат така", изля гнева си Теодор.

За неговия живот не се знае много, освен, че учи в престижен университет в Шанхай, където го изпратил именнно чичо му. Слави е поел разноските по обучението на сина на сестра си Петя. От години се говори, че точно Теодор е човекът, който ще наследи богатството на Трифонов.

Младежът често гостува на чичо си в София и от снимките му се вижда, че всячески се опитва да го имитира. Освен, че се облича със скъпарските дрехи на любимия дизайнер на Дългия - Филип Плейн, Тео редовно държи да се показва като баровец, пушейки скъпи пури и пийвайки марково уиски, допълва още "Ретро".

Виж коментарите (4)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).