Ексдепутат: Кметът изнасилвач е благ човек, но види ли жена - тежко й

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:28 / 22.01.2016
1351
Иван Евстатиев ли? Той е много благ и дружелюбен човек, много работлив, но малко си пада анархист. А види ли жена, тежко й. Слаб му е ангелът". Това разказа бившият депутат Костадин Кобаков пред "168 часа" за бившия кмет на Стрелча и Пазарджик, обвинен за изнасилване на 16-годишната дъщеря на секретарката си и оставен в ареста от съда в Панагюрище.

Той подмамил момичето да влезе в общинския хотел, където живеел. А къщата на Иван Евстатиев се намирала на 100 метра от обществената сграда. Това разказаха негови съграждани.

"Постройката е от баща му, знам, че й прави основен ремонт през 2007 г. Защо му е било да живее в хотела, като си има собствено жилище, въобще не ми е ясно", коментира съпартиец на Иван Евстатиев от БСП. 

Той не е първият в семейството, свързан с левите идеи. Баща му е бил партизанин от средногорския отряд "Георги Бенковски" през 40-те години. Бившият кмет се сродил и с други комунистически величия.

По времето на соца той се оженил за дъщерята на първия окръжен секретар на БКП в Пазарджик Борис Димитров. Двамата са разведени. Жената живее в Пловдив. Имат син и дъщеря. 

Младежът бил кръстен на тъста - казвал се Борислав. Той завършил икономика и завъртял бизнес с много дейности - IT програми, продажби на имоти в Пазарджик.

И той се насочил към кариера в БСП. Благодарение на баща си успял да влезе в листите за общински съветници на столетницата в Пазарджик през октомври 2015 г. И не му достигнали малко гласове, за да стане общински съветник.

Дъщерята завършила Софийския университет "Св. Климент Охридски" и живеела и работела в София. Още преди раздялата с жена си Иван Евстатиев се показвал като силно емоционален човек, който действал импулсивно, разказват негови съпартийци.


Виж коментарите (2)

Още по темата (40):
06.02.2019 Какво се случва с бившия кмет Евстатиев и ученичката, с която прави
секс?
15.08.2018 Осъденият за изнасилване на ученичка кмет излезе от затвора предсрочно!
05.05.2017 Ташкена Колчева: Клиентът ми е в потрес, не е продумал нито дума!
02.05.2017 Пловдивският съд прати за 6 г. в затвора екскмет за секс с ученичка!
25.04.2017 Лекар: Ирена не е била девствена, когато е станала случката с екскмета
27.01.2017 Лекар установил, че Ирена не била девствена, бащата: Детето ми е
почтено
Още новини от Национални новини:
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Габриела Пеева, обвинена за убийството на мъжа си: Не съм извърши...
Внимание! Започват вечерни акции по време на великденските празни...
Мая Манолова: С Ваня Григорова сме в равнопоставено партньорство
Парламентът уважи президентското вето върху по-бързите екооценкит...
Мирослав Попов: Не трябва да се подценяват могъщите, идеологическ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).