Ексклузивно: Пияният, убил с джипа си 2 млади жени в Италия, е чичо на Любо Трайков от катастрофата на "Руски"

Автор: Георги Кирилов
Коментари (6)
19:23 / 04.02.2022
1807
Българинът, който пиян блъсна и уби с джипа си две млади жени на магистрала в Италия, е чичо на печално известния Любомир Тройков от катастрофата на булевард "Руски" в Пловдив, научи ексклузивно Plovdiv24.bg.

Всичко за нея можете на си припомните тук!

Той е на 61 години и от дълги години живее в Порденоне. Според "Газетино" Димитър Трайков е предприемач, управляващ компания в транспортния бранш. Мъжът избяга от местопроизшествието и бе арестуван часове по-късно в дома му.

При инцидент на място загинаха две братовчедки - на 20 и 26 години, а две деца в ударения автомобил "Фиат Панда" бяха ранени. Катастрофата стана в неделя, на прав участък от магистралата между Вилота и Ацано Дечимо. 

Според информацията на италианските медии джипът на българина е ударил първо колата, в която пътували родителите на една от жертвите. След това се врязал в движещата се отпред кола, в която пътували двете млади жени. На задната седалка били дъщеричките на едната от тях - момиченца на 2 години и на 5 месеца.

Наложило се екипи на пожарната да разрежат смачканите ламарини, за да извадят децата от автомобила. Те са откарани в болница със сериозни наранявания, но без опасност за живота.

Хоспитализирани са и родителите на 20-годишната жертва Джесика, които изпаднали в шок след инцидента.

Българинът също бил ранен, но това не го спряло да избяга, прескачайки мантинелата, през полето край пътя. Разследващите предполагат, че после се е обадил на някого да го откара до дома му.

Губернаторът на област Венето Лука Дзая  изрази възмущението си от освобождаването от затвора на българина. 61-годишният мъж беше освободен от затвора на Удине и поставен под домашен арест с електронна гривна след решение на съдията от предварителното следствие Джорджо Коцарини.

Виж коментарите (6)

Още по темата (2):
20.06.2022 Пияният българин, който прегази красивите Сара и Джесика в Италия, дава 70 000 евро обезщетение на близките им
07.02.2022 Димитър Трайков, убил две момичета, бил много натъжен
Още новини от Национални новини:
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Призовават като обвиняем собственикът на оръжието, с което синът ...
Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ни...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Лекар: Съвременната ваксина срещу коклюш е нетрайна, затова има б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).