Ексклузивно: Уникален! Вижте как полицай от Пловдив дърпа 84-тонен локомотив!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:53 / 29.05.2021
2038
Пловдивчанинът Мариян Димитров издърпа най-новия модел електрически локомотив - Siemens Smartron, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието приключи преди минути в Пловдив. 32-годишният мъж сподели пред журналисти, че работи като полицай в Пето районно в града под тепетата.

Мариян направи фурор на предното издание на "България търси талант". Той успя да издърпа 16-тонен автобус, да вдигне 135-килограмов дъмбел с една ръка и да се разходи с 650-килограмова кобилица цели четири метра.

"Здравейте, всички. След няколко месеца бюрокрация и уреждане на нещата най- накрая успяхме. НА 29.05.21 (СЪБОТА)от 13:00 до 15:00ч. ще се проведе мероприятието, в което ще меря сили с новия модел на Сименс - смартрон. Тоест 140кг VS 84 Тона. Борбата ще е за максимална дистанция и ако всичко е наред, да стискаме палци Гинес да го признаят за рекорд. Който иска да заповяда, да гледа, да помага, но може и само да вика. Дърпането ще е малко след 13,00 часа.

Благодарности на хората, които ми помогнаха за екипировката, на N&B cranes factory, на Локомотивно депо Пловдив и на директорите на БДЖ ЕООД България и най-специални благодарности на баща ми!", написа той във Фейсбук преди събитието.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).