Елена Йончева зарязана заради млада хубавица

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:42 / 04.02.2020
3468
Политическата кариера на евродепутатката Елена Йончева се е отразила пагубно на личния й живот. Бившата журналистка и бащата на детето й Пламен Тодоров са се разделили, гласи най-горещата мълва в светските среди.

В дъното на разлъката стояло увлечението на 12 години по-младия от Йончева архитект към негова колежка. Фотографите на "Ретро“ за пръв път засякоха Пламен в компанията на 27-годишната Виктория Станчева още през април миналата година. Докато Елена водеше разпалено предизборната си кампания и бе заета да снове между тв студиата, мъжът й замина за Шумен заедно с колежката си привидно само по работа.

В действителност наистина архитектурното студио на Тодоров осъществи проект в града, но по време на "командировката“ му с младата хубавица двамата бяха сами, без останалите им близо 10-ина колеги, които месеци след това заминаха от София за провинцията, за да работят. За капак Пламен и Виктория още тогава нощуваха заедно, потопени в романтиката на закътан шуменски хотел. За Виктория се знае, че от доста време е част от фирмата на арх. Тодоров, хобито й е да пътува по света. Запалена е по йогата, както и по някои екстремни спортове като планинско катерене и каране на сърф.

Запознати твърдят, че Елена и мъжът й се разделили в началото на лятото. Когато се прибирала от Брюксел, социалистката не отсядала в жилището, което двамата обитаваха, докато все още бяха семейство. А Пламен заживял с новата си любима. Спорове Йончева и Пламен имали и около отглеждането на 3-годишния им син, който се появи на бял свят през 2016 година, след като Елена премина през няколко неуспешни инвитро процедури. Докато бяха двойка, детето посещаваше елитна френска детска градина в кв. "Драгалевци“. Сега вариантите били или да остане да живее през по-голямата част от времето при баща си и новата му любима, или да замине при майка си в Брюксел.

Припомняме, че обвинената в пране на пари Йончева и младият архитект се запознават, докато тя все още е обвързана със Сергей Станишев. След раздялата им Елена почти веднага заживява с Пламен, а през 2016-а, на 52-годишна възраст, му ражда първороден син. Това е четвърта драматична раздяла за бившата журналистка. Зад гърба си тя има един развод със социолога Дочо Михайлов – нейната младежка любов, раздяла след дългогодишна връзка с бившия премиер Сергей Станишев, както и роман с френския оператор Стефан.

Виж коментарите (3)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).