Ето ги мутрите, смазали от бой длъжник заради 30 лв. в Бата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
17:31 / 01.02.2017
4094
Стари познайници на полицията, са арестувани за зверския побой в поморийското село Бата.
Шефът на колекторската фирма "КСИ 2014" Константин Иванов и двамата му помагачи - Стамат и Николай са задържани заради зверствата, които са причинили на 32-годишния Асен от поморийското село Бата. Мъжът имал неблагоразумието да забави дълга си към фирма за бързи кредити, съобщава "Флагман".

Преди няколко месеца той изтеглил 450 лв., но заради студеното време и липсата на постоянна работа, нямал възможност да внесе месечната си вноска от 30 лв. Дългът му бил предаден на фирмата за събиране на вземания "КСИ-2014" ЕООД, а мутрите буквално го разкатават заради мижавата сума.

Константин е с постоянен адрес по лична карта в Търговище, но живее в Несебър. Той е бивш служител на фирма за бързи кредити, впоследствие е вписан за собственик на колекторската "КСИ 2014" ЕООД. Според запознати с разследването Константин е подставено лице, използвано за параван и заобикаляне на закона.

Другият арестуван Стамат е от Бургас, добре познат е на органите на реда. Николай също живее в Несебър и подвизите му са добре известни в няколко РУП-а в страната.

По неофициална информация на граждански договор в "КСИ 2014" ЕООД е Николай Пенев-Пойзъна - един от знаковите членове на Бандата на Рижите. Преди да влезе в затвора към тази фирма е бил нает и Дамян Кършовски-Дамбея.


Виж коментарите (10)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).