Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Ето как изглеждаха родните звезди преди пластичните операции
Автор: Екип Varna24.bg 14:59 / 21.09.2022Коментари (0)1142
Музикалната индустрия у нас води след себе си колкото нови хитове, толкова и тотални модни и визуални промени у родния хайлайф. С годините съществена разлика се забелязва у попфолк певиците, които придобиват подобни визии и вече почти не се различават една от друга.

Интервенциите им и промените им по тялото и лицата са сходни. Менкат си едни и същи лекари като главно меката на пластичните операции за българските звезди е Турция. Дали става въпрос за модели, инфлуенсъри или певици тактиката е една и съща. Оправяне на носове, ботокс в устните, увеличаване на бюста, дърпане на скули.

Като се започне от носителката на множество награди в поп-фолка Преслава, която тотално се различава от встъпването й в чалга индустрията. Тя се превърна в тотален хит и голямото откритие на Милко Калайджиев. Притежаваше нужните качества и визия, за да пробие в чалга индустрията. Но към днешна дата видимо и за феновете й днес Преслава придоби една нова визия, която по-скоро се доближава до нейната колежка Галена. В профил дори Преслава изглежда досущ като старата си приятелка, пише "Телеграф".

Такъв тип разлика могат и да се видят и в младите надежди Лидия, Гери Никол и Тита. От появяването им като изгряващи звезди в X фактор до сега, не приличат на себе си. Но винаги може да се каже за тях, че като "млади“ са били по-хубави и по естествени. По съществена разлика се забелязва най-вече у "яката дупара", която тотално променила фейса.

Угасващата звезда Андреа пък като че ли обърна нещата, но не в своя полза. Към момента почти нищо не е останало от куклата барби, която гордо стоеше до Кубрат Пулев. Тоталната промяна се случи именно след тяхната раздяла, тогава самата тя спря да се занимава с музика и стана интересна на последователите си по-скоро с разголените си фотоси, от колкото с таланта си. 

Най-осезаема промяна в лицето, визията, държанието има кралят на поп-фолка Азис, който от тотално женствена визия, се бори да придобие крайно мъжка такава към този момент, правейки си множество интервенции, може да се нарече рекордьор в пластичните операции. Като се започне от уголемяване на мъжеството си, придобиване на косми по тялото, множеството интервенции по лицето и още какво ли не. 

Сред моделите също е тенденция да влизат в популярните мерки, а те вече очевидно се определят вече от големината на носовете им, от колкото мярата на талията. Такива са Алекс Петканова, Моника Валериева, Джулката, Златка. Модата се измести от силикона в бюста до резването на носа.



Още по темата: общо новини по темата: 6915
05.04.2024 »
10.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/1153 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Лоша инфраструктура във Варна
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: