Ето я първата любов на Григор Димитров

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:34 / 05.04.2022
1798
Eто я Симона Стефанова - тайнствената първа любов на Григор Димитров! Симона е детската любов на най-добрия ни тенисист и е малко по-голяма от него. Двамата бяха заедно в началото на неговата кариера. Бяха заедно няколко години, но появата им в обществото като двойка беше спорадична. Единствената проява на чувства между Гришо и Симона пред света беше след победа на Григор на кортовете в Куинс през 2012 година, пише "България днес"

Раздели ги разстоянието покрай развитието на нашия тенисист. Оттогава Симона се покри и за нея не се знае нищо, освен че живееше в Лондон, а след това и в Америка. От известно време момичето се е преместило в Испания. Стефанова живее в Барселона. Освен това гради сериозна кариера. Работи като мениджър в една от най-големите бижутерийни фирми "картие“. Все още няма мъж до себе си, което кара мнозина да се запитат дали е успяла да преживее раздялата с Григор.

Вместо това Симона не спира да се забавлява с две верни приятелки, които също са българки и живеят в Барселона. Трите дами са неразделни. Постоянно пътува и до екзотични дестинации. В момента тя е на Малдивите. Останала е и любовта й към тениса. Може да бъде видяна от време на време с ракета на корта. Преди няколко месеца проследи и целия турнир от сериите "Чаланджър“, на който Димитър Кузманов спечели първата си титла от тази категория.

Симона подкрепяше Мико, а след успеха му позираха заедно с трофея. Симона е дъщеря на Ангел Стефанов един от най-крупните бизнесмени в страната. Самият той също избягва публичността и подобно на дъщеря си прекарва повече време в чужбина. Собственик е на вила в Андора, има още луксозни апартаменти във франция и Испания.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).