Фалшиви работници ограбиха възрастен мъж в Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:10 / 31.05.2021
1036
Криминалисти от РУ- Шумен установиха и задържаха автор на домова кражба за по-малко от час след като бил приет сигнал за нея, съобщиха от пресслужбата на полицията в Шумен.

На 30 май малко след 12 часа в полицейското управление в града е получен сигнал от 74-годишен шуменец, че от дома му на ул. “Перуника“ е извършена кражба. Съобщил, че в жилището му, под предлог, че изкупуват стари метални отпадъци са отишли двама непознати.  След като си тръгнали установил, че му липсва циркуляр за рязане на дърва, метална врата, две метални решетки и мобилен телефон.

В хода на незабавно предприетите действия полицейски служители установили извършителят – 31-годишен, криминално проявен от Шумен. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в града. Част от откраднатите вещи – циркуляр и мобилен телефон са намерени. Работата по документиране на образуваното производство за извършено престъпление по чл. 194 от НК продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето кои пенсионери останаха без добавка за Великден
ЕС смята, че Русия ще се намеси в българските избори
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
Важно за пътуващите! Интензивен трафик на границата на с Румъния
Ето какво показаха проверките на БНБ за заплатите в банките
Президентът наложи вето върху важен закон, засягащ проекти и инве...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).