Гаджето на Киро Скалата вбеси зрителите на "Черешката на тортата"! Шеф Манчев, откъде го изкопа това недоразумение?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (11)
11:10 / 25.01.2022
7968
Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на "Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции. Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута.

Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе, като за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на кубчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни.

"Още като я видях как бели краставицата... стана ясно", пише зрител. 

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със скалата.

Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за калориите в храната, но грабна плакета. После Скалата набута Анита Мейзер, която акостира буквално от затвора в предаването и също взе победата, пак с негова помощ, пише Hotnews.bg. 

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването.

"Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята! По-голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка.

"От къде се взе това същество, обстановката е пълен кич..., не може да готви, не може да създаде приятна обстановка, масата зле подредена, не знам какво изобщо прави в това предаване, ще ме откажат да го гледам, тази кифла няма място в това предаване“, коментира друга.

Виж коментарите (11)

Още по темата (3610):
04.10.2022 Елен Колева с нов любовник
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
16.07.2022 Стана ясно каква е причината за смъртта на Ивана Тръмп
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).