Гавра като от филм на ужасите! Изрод отвлече млади жени и ги подложи на нечовешки ад!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
12:02 / 07.09.2018
2505
Жесток изрод, гаврил се по нечовешки начин с млади жени, бе арестуван при съвместна акция на прокуратурата и ОДМВР-Бургас. Това съобщи току-що административният ръководител на Апелативна прокуратура – Бургас Любомир Петров, предаде репортер на Burgas24.bg.

На извънредния брифинг, който тече в момента, присъстват още зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, административният ръководител на Окръжна прокуратура Бургас Георги Чинев и директорът на ОД на МВР старши комисар Калоян Калоянов.

43-годишният Николай Паскалев от София е обвинен в 11 тежки умишлени престъпления, сред които отвличане, грабежи и изнасилвания в района на Слънчев бряг. Три от тях са извършени на 22 юни, 8 юли и 30 август. Жертвите са три жени – съответно на 22, 34 и 25 години, занимаващи се с проституция.

Две от тях са завлечени в гориста местност и многократно изнасилвани, а третата е била завързвана със свински опашки и също насилвана. След гаврата, младата жена дори е карана да почиства къщата в село Приселци, където е била държана против волята си.

От прокуратурата разкриха, че Николай Паскалев е бивш затворник, има редица присъди за грабежи и други престъпления. Той е задържан в срок до 72 часа, внесено е искане за постоянно задържане под стража. Има съучастник, който в момента се издирва от полицията.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).