Георги Марков: България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:08 / 15.07.2022
1030
България се разпада, а Андрей Райчев ни се подиграва. Това коментира във Фейсбук бившият конституционен съдия и депутат от ГЕРБ Георги Марков.

Ето какво казва още той: 

България се разпада! Парламентите падат като круши. Изборите до дупка, които предрекох, ще продължават! Партията, която спечели последните избори, има едва 600 000 гласа. И на парламентарните, и на президентските избори 2/3 от гражданите не гласуваха. Конституционният съд и ВСС работят от лани в непълни състави. Видимо сме колония на Сорос и Байдън, имаме две външни министърки и пр.

На фона на този апокалипсис Андрей Райчев натрапчиво продължава да ни внушава, а с това и ни се подиграва, че Кирчовците са десни и са завзели дясното политическо поле... Е, как ще е десен Кирчо, като крайно левият щатски президент Байдън ни го набута?! Министър му е анархокомунистът Рашков, а решаваща за съществуване на канадския кабинет е Корнелия. Кирчо, който и без това няма партия, не се е запътил към новата евродесница на Орбан, нито към старата - ЕНП. Кирчо си хареса Рюте и Макрон.

Прав е Райчев, че Кирчовци и хубавата Лена са русофоби, но това не ги прави десни. Най-големите русофоби са Сорос, Байдън, Нюланд, Блинкен, Щолц, Макрон и Рюте. До един ултралеви либерали.

Ошашавяването в България е толкова голямо, че държавата ни се разпада и изглежда неуправляема. При това сме на крачка от война. Американците ни съветват да правим правителство, но не казват кой да ни е премиер. Техният Кирчо спука гума.



Спасители на България по време на война, мигрантска криза и пандемия се явявят правната нула, с неплатените адвокатски такси - Христо Иванов, и милата Корнелия с позорно малкото за БСП 26 депутати. Бог да пази България, в тази безумна лотария!

P. S.: След като Джонсън падна и италианският премиер Драги подаде оставка, защото движение "Пет звезди" не одобрява руските санкции, тепърва на Запад ще валят оставки, заради инфлацията, липсата на ток и топла вода.

Виж коментарите (2)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).