Говори шофьорът на мерцедеса, помлял 4 деца и паднал в реката

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
17:17 / 07.05.2019
2312
По първоначална информация водачът на лек автомобил "Мерцедес“ е загубил контрол над управлението и блъскайки четирите деца - три момичета и едно момче, пада в канала. Две от момичетата са в тежко състояние. И четиримата пострадали са откарани в "Пирогов". Инцидентът е станал на кръстовището на булевард "Владимир Вазов“ и улица "Васил Кънчев" около 14.00 часа.

По думите на очевидци автомобилът се е движил с висока скорост. Шофьорът на автомобила е изгубил контрол, помел е част от оградата на моста и е паднал в дерето на Перловската река. Той твърди, че е бил засечен. 

"Аз шофирах колата, беше ми зелено, карах максимум с 50 километра в час и този, който реално, за да не го ударя, мина на червено. На това кръстовище много често ме засичат, в този случай той буквално си излезе отпред, аз идвам от средата на лентата. И за да не го ударя, защото, не знам, инстинкт някакъв, завих максимално наляво и колата ми поднесе. Дечицата вече бяха преминали и аз ги ударих".

От полицията направиха тестове за алкохол и наркотици. Все още не са ясни резултатите. От общината обясниха, че са прегледани части от видеозаписите на камерите, разположени на кръстовището. В момента огледите продължават, започна и възстановяването на моста, който е пометен от автомобила, съобщи БНТ.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).