Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гунчева: Сервитьорки от "Възраждане" искат да ми плюят в порциите, а таксиджии не ме качват в такситата
Автор: Екип Varna24.bg 12:35 / 11.07.2022Коментари (6)1076
©
Пловдивската адвокатка Елена Гунчева отново нападна ПП "Възраждане" и лидера Костадин Костадинов.

Вижте цялата публикация на Гунчева oт страницата й във фейсбук:

Не знам колко от вас са забелязали, че избягвам да се съобразявам с общественото мнение и данък не му плащам. Имам нахалството да мисля и сама да вземам решенията си, без значение дали се харесват на някого или не.

И няма за мен значение мнението на домакини, които между две яхнии решават да ми напишат коментар, че съм предателка и че трябвало да напусна парламента, защото те, точно те, смятали това за правилно. Няма значение за мен и мнението на тези, които са се разочаровали от мен. Съжалявам, не съм ракия, за да се харесвам на всички. Аз вървя по моя път. Това е моят избор. Ваш избор е дали да вървите до мен или срещу мен. Само да напомня, че много пъти сте се разочаровали и след това сте осъзнавали, че съм ви казвала истината.

Никой от блюстителите на морала не вижда проблем, че един политик се кани да ни управлява, а няма нито кадри, нито идея как да го изпълни и в същото време прибира парите на депутатите си и ги харчи по свое усмотрение. Това е много морално, нали? Никой от големите морализатори не вижда проблем, че същият нарича част от народа фашистка измет, явно това ви харесва, но вижда проблем, че аз съм казала какво се случва в партията.

Никой от възмутените от мен не вижда проблем, че таксиметров шофьор, който ме обижда и клевети, ще заеме мястото ми, но намира проблем, че аз например решавам, че това удоволствие няма да му доставя и ще си изкарам мандата, пък ако ще и да се оплаква на всеки клиент в таксито каква гадина съм, че не е станал депутат. Да, смятам, че е морално да напусна парламента. И да, смятам за личен избор да не го направя, защото тези хора трябва да си получат урок. Никога няма да позволя морал, възпитание или обществено мнение да ми попречат да постъпя така, както е правилно.

Сервитьорки от Възраждане призовават да ми плюят в порциите, а таксиметровите шофьори да не ме качват в такситата. Никой от вас, морализаторите, не вижда проблем, че ей такива хора се гласят да ви управляват. С този манталитет! Аз съм ви виновна, че съм казала истината за глинените крака на кумира ви.

Много хора напуснаха тихо Възраждане. Стела Банкова, Минчо Христов, Иван Спиридонов, Владо Павлов, Донка Джендова и много, много други. Мълчаха си културно и възпитано. А човекът, прекарал цели 15 години в редиците на ВМРО и накрая ПРЕДАЛ партията си, отцепвайки цели организации от нея, намирате за достоен. Намирате за достоен човек, който ви лъже в очите, че ще ви спасява, а дори не обяснява къде профуква с еднолични решения по 42 000 лева на месец. Намирате го за достоен, въпреки, че е останал НЕЗАВИСИМ общински съветник, след като е напусал партията си, а мен ме обвинявате за същото и ме наричате предател.

Аз вървя по моя път. И аз решавам дали той е правилен и морален. Знам, че времето ще покаже истината. Но цената ще я плати целият български народ за излъганите надежди. Не искам да съм ви удобна. Не искам да ми вярвате сляпо. А само да мислите. Заради всички нас. Заради България. Защото достатъчно се напатихме от фалшиви идоли и политици три десетилетия. А сега отново идват избори. И отново ще изберете не с разума си. Но цената...цената я плаща България.

Само да напомня, че клеветите и клетвите се връщат. Аз вярвам в Бог и знам, че той вижда в сърцето ми. А там лъжа няма. Който клевети и лъже, да си носи греха.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Другарко Гунчева.Този идиот нали беше сйщия когато ти влизаше в партията.Нали него подгониха от прокурватурата че откраднал партийните пари и си построил къща.Ако му беше била шута и да излезеш от парламента да.Но ти получи просветление с 9 нули и вече като много богат човек не не интересуват сервитьорките и таксидиите.Да тези ограничени хорица като сервитьорки таксиджии и пенсионер харесват навия Хитлер.Този дето щеше да праща ракети срещу уж твоята родина.
0
 
 
Моите поздравления Другарко Гунчева! Време беше някой да осветли на нас простосмъртните, как се управляват феодалните формирования като Възраждане и ИТН! Още веднъж благодаря. Прощавам и онази реч за високоточковите оръжия, като грешка на езика-лапсус един вид. Ще приема че сте изкали да кажете висок токЧета….От днес за мене ще сте една обикновена Руска подлога, която е останала пренебрегната от своя политкомисар.
0
 
 
Сега ревеш, а когато яде кюфтетата не ревеше...
0
 
 
Ти и бакшиша сте една и съща стока-безадарна ! Но ти, си малко по-красива !
0
 
 
Гунчева, как разбра точно, че сервитьорките са от "Възраждане"? Да не би да ходят със надпис на челото, че са такива или със знамена на същата партия?
+1
 
 
Ако бях сервитьор, бих минал през тоалетната с порцията, преди да ти я донеса. Ако бях таксиджия, бих те откарал в ада.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: