Хамид: Ананиев е Крали Марко и с фадрома не мога да го съборя

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:40 / 18.06.2022
967
От ефира на bTV зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид се извини на депутата от "Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев след вчерашния сблъсък в Народното събрание.

"Поднасям своето извинение за грозната си постъпка. Не е редно, извинявайте, г-н Ананиев“, каза той.

"Отидох да защитя колегата си Халил Летифов, който е след операция и с патерици. Срещу него имаше изключително тежка агресия. През цялото време зад гърба ми г-н Ананиев бълваше всякакви ругатни и обиди. Ако ги предам точно, СЕМ ще затвори bTV поне за шест месеца“, разказа Хамид.

Той поднесе и едно признание.

"Признавам, че вчера бях надигран. Рядко допускам някой да ме надхитри в парламента, но вчера се случи. Бях така провокиран и г-н Ананиев така умело изпълни този плонж. Нали не мислите, че с тези малки ръчички мога да съборя този исполин с едно побутване. Той е Крали Марко, като камара е. Аз този човек с фадрома не мога да го съборят“, каза Хамид.

"Г-н Ананиев само с докосването така се хвърли върху своите колеги, че би му завидял и футболистът Божидар Искренов, ако гледа тези кадри. Той имаше уникален талант с много рязка чупка в кръста така да пада за дузпа, че нямаше съдия, който да не му я свири. Ананиев го изигра перфектно, блестящ талант е, уникален провокатор“, каза Хамид Хамид.

Той разказа още как Настимир Ананиев преди години е провокирал цялото НСО в Народното събрание.

"Шест души го дърпаха, беше дошъл с една кофа. Той се търкаляше по земята, те го влачат, а той им крещи: "Аз имам права!“. Изключителен артист, признавам го. Той е минал през школата на ГЕРБ, управляваше с тях. Може би там е взимал уроци, защото и там има един уникален актьор – Тома Биков. Има и един самороден талант – Николай Нанков“, продължи Хамид.

Относно гласуваната оставка на председателя на парламента Никола Минчев той заяви, че никой не е правил коалиция, а просто опозицията е използвала своите регламентирани в правилника средства, за да постигне целите си.

Виж коментарите (1)

Още по темата (741):
04.09.2022 Слави Трифонов провокира с нестандартни клипове
10.08.2022 Ивайло Вълчев от ИТН: Ако е имало сценарий за падане на кабинета "Петков", не е бил написан от нас
10.08.2022 Крие ли имуществото си Слави Трифонов?
29.07.2022 ИТН ще се яви самостоятелно на предсрочните избори
29.07.2022 Готвят и жена за премиер на новия служебен кабинет, ето коя е тя
29.07.2022 Доц. Георги Кючуков във Варна: Цялата процедура по отстраняването на руските дипломати беше крещящ политически акт
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).