Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хората искаха промяна, а получиха Тошко
Автор: Екип Varna24.bg 09:10 / 06.08.2021Коментари (0)1314
©
Ако не се случи мандатът сега, ще отидем на следващи избори. Служебният кабинет се ползва с голямо доверие по социология, но не се ползва с голямо доверие в пленарна зала.

Това заяви в "Денят започва" Александър Сиди от ВМРО. По думите му българските граждани са си избрали някой, който стои на диванчето вкъщи и не носи отговорност.

"Хората искаха промяна и какво получиха - гласуваха за Слави, получиха Тошко Йорданов и сега премиер, който съвсем логично е, лятото продава плажни стоки. Вероятно ако има някакъв проблем с това правителство, зимата ще ни предложат някой, който продава зимна екипировка за ски", коментира Сиди.

И попита как може да носи отговорност Слави Трифонов при положение, че неговото предложение за премиер, което никой не бил чувал до миналия петък като име в българската политика, ще има цялата власт в държавата, цялата информация от службите, а Слави Трифонов щял да носи отговорност.

"Кой е този човек, който ще отиде да разкаже на Слави Трифонов класифицираната информация, до която той няма достъп?", попита Сиди.

По думите му България има нужда от редовно правителство. Но неговото мнение е, че ще бъдат изгонени по същия начин, както беше правителството на Орешарски.

"Защото подкрепата, която се вижда, е подкрепата на "Има такъв народ", БСП и ДПС, разбира се, винаги в ъгъла", допълни Сиди.

Според него някой е наредил един кабинет без никакво значение какво и как смятат всички останали политически формации, които трябва да застанат зад него. По думите му виждаме агресивно правене на политика, което дори не е и правене на политика, то просто е заявление - ние ще правим това и това.

"Вчерашният ден беше много контрастен, от една страна, това прекрасно момиче, което се разплака на химна и направи щастлива цяла България, и от друга страна - Филип Станев, който отиде със скъсани дънки в Народното събрание", коментира Сиди.

Това по думите му показва двете Българии.

"В крайна сметка в една парламентарна република най-важната трибуна е тази в Народното събрание. Не можеш да си позволиш да отидеш така. И това е показателно за тези хора и отношението им към държавата и държавността. Това е показателно и в начина, по който се опитват да правят политика, или всъщност да извиват ръцете и да счупят всички онези правила в политиката, които досега са налагани", допълни Александър Сиди.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: