Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Христо Проданов: БСП е единствената партия с управленска платформа  
Автор: Екип Varna24.bg 13:44 / 17.06.2021Коментари (0)1306
©
"Най-големият бич в България е бедността. Ако не откраднат от държавни пари, тези хора не могат да живеят. Ние се борихме да спрат да се дават пари без обществени поръчки, създаването на "Автомагистрали" ЕАД през 2018-та беше наложително, 2021 г. още нищо не е свършено, а парите ги няма.

Ние от БСП подкрепяме напълно действията на служебното правителство. Освен истина трябва да има и справедливост за българските граждани и техните откраднати пари. Престъпниците трябва да бъдат затворени.

В България е най-скъпо строителството на километър от цяла Европа, може би. Истината е, че ако институциите започнат да си вършат работата, няма да получаваме доклади от Европа, в които отвън ни казват какво се случва в България. Тези, които управляват, организират кражбите и си пълнят чекмеджетата на гърба на българския гражданин.

В последните няколко години се разпределят по 2-3-4 милиарда за автомагистрали. Идеята на БСП е "Автомагистрали" ЕАД да закупи нужната техника, да назначи инженери и работници, които да изпълняват поръчки. С много по-малко пари ще се правят много по-качествени пътища", кометира Христо Проданов, водач на листата на "БСП за България" в 23-ти МИР – София, в "Актуално от деня" по БСТВ.

Кандидатът за депутат от БСП изказа мнението си по повод управлението на ГЕРБ от влизането ни в Европейския съюз до момента и изкритикува остро модела, който се следва:

"Ние нямаме национална цел, по която да вървим. Имахме цел, когато трябваше да станем член на Европейския съюз и НАТО. Оттогава няма план за развитието на страната, има само мисъл за това как европейски средства да бъдат крадени. Румъния ни изпревари във всяко едно отношение. Ние, с крадливия ГЕРБ, 12 години стоим и тъпчем на едно място, даже копаем надолу към дъното.

Младите хора нямат избор, те бягат от малките населени места, всичко се опира до това дали има печалба да съществуват дадени институции, като училища и здравни служби. Ние от БСП настояваме и се стремим водещото да не е пазара. Това е свързано с националната ни сигурност и демографската криза. Необходима е радикална промяна в политиката на правителството. Всяка година сивата икономика, паралелната държава крадат между 10-12 милиарда лева.

Проданов бе категоричен по темата за належащите проблеми в 23-ти МИР София: "Актуален проблем е приемът в детските градини и ясли. Пак хиляди деца останаха без място. И от там се краде. Какво се случва? Изникнаха чисто нови квартали, там няма зеленина, няма градинка, улиците са тесни, не говоря дори за липсата на училища и детски градини.

В съседните квартали се получават проблеми. Това се получава когато няма планиране, община и държава. БСП е единствената партия с управленска платформа. Ние истински желаем промяната на модела на Борисов. Нека на 11-ти юли с бюлетина №4 да подкрепим сигурната промяна за България."



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: