Хванаха измамник, представял се за митничар

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:47 / 19.10.2018
1372
При операция на ГД "Национална полиция“ е установен 28-годишен мъж, представял се за митничар. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

При съвместно разследване на служители на "Икономическа полиция“ и "Разследване“ – ГДНП, и със съдействие на техни колеги от ГДБОП, е установен 28 –годишен мъж. Той системно се е представял за митнически служител, носил е униформа с отличителните знаци на Агенция "Митници“.

На този етап е изяснено, че от месец юни тази година до момента е инсценирал митнически проверки в различни търговски обекти на територията на София, Пловдив и Пазарджик, с цел лично облагодетелстване.

В хода на работата са извършени процесуално – следствени действия на два адреса в столицата и ползван от мъжа автомобил. Намерени и иззети са документи и снимков материал, доказващи незаконната му дейност.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е привлечен като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение "подписка“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).