Идат дъждове!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:16 / 05.04.2019
1125
В неделя ще продължи да духа до умерен вятър от изток-югоизток. Облачността ще е значителна и на много места ще превали краткотраен дъжд. Минималните температури ще бъдат между 4° и 9°, а максималните – между 15° и 20°. В началото на следващата седмица ще е облачно, на много места ще има краткотрайни валежи, главно в Южна България, с гръмотевици. Повишава се вероятността за локални интензивни валежи. В понеделник в Източна България вятърът временно ще е от юг, а в Западна – ще започне да се ориентира от северозапад. Във вторник в цялата страната ще духа до умерен северозападен вятър.

Минималните температури ще останат високи, а максималните временно ще се понижат. В средата на седмицата облачността ще се разкъса, но на места, главно в следобедните часове, все още ще има превалявания от дъжд. Дневните температури ще се повишат. В четвъртък и петък ще преобладава слънчево време, с по-значителни временни увеличения на облачността след обяд над източните и планинските райони и на изолирани места там ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще се ориентира от юг-югозапад и повишението на температурите ще продължи. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 5° и 10°, максималните – между 19° и 24°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).