Ивайло Мирчев: Г-н Копейкин подстрекава българския народ към война

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:37 / 05.05.2022
834
Неуважаемият г-н Копейкин от трибуната на парламента няколко пъти подстрекаваше българския народ към война. Това е не само престъпна безотговорност, но и абсолютен срам за българския парламентаризъм. Това написа депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев и продължава: 

Г-н Копейкин обаче явно живее в паралелна реалност. В неговата паралелна реалност украинските българи чакат руската армия да ги освободи. Сами виждате, че тази паралелна реалност се намира, като в старите вицове, 50 години назад и още толкова наляво. Като се замисля, той, целият г-н Копейкин е един стар виц. Все пак говорим за човека, на когото не му стигна куража да отиде до Одеса и след ходенето до Болград вече е с черен печат и забрана за влизане в Украйна.

От “Демократична България" бяхме в Украйна, лично ходих до Одеса и срещнах забележителни българи и украинци, никой от които не чакаше руската армия с хляб и сол. Толкова за вица Копейкин, който, за съжаление, отдавна не е смешен, ако изобщо някога е бил. Няма как да е смешно, когато народен представител нарича правителството екстремистка организация и говори за война срещу българския народ. Позорно е. Няма как да е смешно, когато за формирования на НАТО, разположени в държава-членка на НАТО се говори като за окупационни войски. Нелепо е.

И накрая - нашият фалшив герой реши, че ще ни обиди, наричайки ни “Демократична Украйна". Името на Украйна не може да бъде обида, г-н Копейкин. То е символ на доблест, кураж и невъобразима смелост - все чужди за Вас понятия. Името на Украйна днес е синоним на свобода. Украйна днес защитава свободата, демокрацията и правовия ред от името на цяла Европа. Днес Украйна е Европа, г-н Копейкин. И от европейската подкрепа за Украйна зависи утре Европа да не е на мястото на Украйна.

Виж коментарите (1)

Още по темата (4522):
29.04.2024 Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войната в
Украйна
01.04.2024 Експлозия в Екатеринбург: Избухнал е пожар в цех на предприятието "Уралмашзавод"
21.03.2024 Доц. Искрен Иванов за България в НАТО и ЕС: Сякаш политиците не са наясно какво да правят с бъдещето ни
20.03.2024 ЕК отпусна първите 4,5 млрд. евро по механизма за Украйна
12.03.2024 Ватиканът: Руската агресия трябва да бъде прекратена, за да се осигури мир в Украйна
10.03.2024 Папа Франциск: Украйна трябва да има смелостта на бялото знаме
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).