Иван Ласкин предизвика фурор със снимка от младежките си години

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:57 / 09.05.2017
1236
Иван Ласкин предизвика истински фурор в социалната мрежа със снимка от младежките си години. Ден след 6 май - Деня на храбростта и празника на Българската армия, актьорът постна на профила си във Фейсбук снимка от времето, когато е бил в казармата. "Гордея се, че съм част от Българската армия! Гордея се със 7,62 X 54 R! Моята картечница. Наричах я Джулия! А, запасната ми цев се казваше Пенка! България трябва да има АРМИЯ! България трябва да има сила! Такива времена ще ни довтасат, че аз на 50 ще трябва да ходя запас. И 250 зарядната ми кутия да я носи Пом. Карт. от Чучулигово!...с Джулия. ПКМ!", написа Ласкин над фотоса.

С мнението му, че България трябва да има армия, са съгласни и повечето от хората, оставили мнение под поста му. "Армия трябва да има!!!! И то незабавно! Станахме разграден двор за разни незаконно преминоващи.....!!! Няма кой да охранява границата ни!!!!", пише фейсбук потребител. "Ванкаааа, колко си протоколен. То да има армия, ама... На гол тумбак - чифте пищови. Таковаха майката на казармите. Сега тепърва да строим казарми, за кое по-напред пари, ще кажат, че заради казармите, съвсем пък няма за пенсионерите, те го отнасят все, клетите", възмущава се той.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).