Иво Аръков с участие в голяма холивудска продукция

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:14 / 08.01.2020
2418
Актьорът и тв водещ Иво Аръков може да се похвали с поредно участие в чуждестранна продукция. Родният талант застана пред обектива за холивудската лента "Бодигард на жената на убиеца“, в която главните роли са поверени на Райън Рейнолдс, Самюел Джаксън и Салма Хайек. Снимките към първата част - "Бодигард на убиеца“, която излезе на голям екран през 2017 г., се осъществиха в България.

За продължението от екипа заложиха на друга основна локация – Хърватия. Все пак са заснети сцени към новия филм и в киноцентъра "Бояна“. Една от тях е именно с Аръков. Неговата роля не е голяма, но той веднага е спечелил симпатиите на екипа по време на кастинга, съобщава "Монитор".

"Поканиха ме на кастинг и режисьорът ме хареса. Правих кастинга на английски език, а ролята е на военен италианец. В конкретната сцена говорих на италиански. Забавното в тази ситуация е, че аз италиански не мога да говоря, но по някакъв начин съм хванал акцента и режисьорът и оператор, който е италианец, си помисли, че всъщност съм италиански актьор“, разказа звездата от "Скъпи наследници“.

Това не е първият път, в който Аръков демонстрира добро владеене на чуждите езици. Припомняме, че той се справи добре и с турския в криминалната драма "Сблъсък“, в която си партнира с Къванч Татлъту. Не е ясно дали у нас за "Бодигард на жената на убиеца“ са пристигнали основните попълнения в каста, сред които влизат още Антонио Бандерас и Морган Фрийман.

В първата част Салма Хайек изигра нахаканата съпруга на екранния наемен убиец, в чиято кожа скочи Джаксън, а затворническите сцени с нея се превърнаха в любими на зрителите. Сега героят на Рейнолдс – професионалният бодигард Майкъл Брайс, ще трябва да изостави "клиента си“ Дариус Кинкейд, за да брани живота на половинката му Соня. Поради по-голямото си участие в продължението актрисата с мексикански корени дълго учи бойни сцени, като наблегна на тренировки с ръкопашен бой. 

Сценарият на "Бодигард на жената на убиеца“ е дело на Том О'Конър, а на режисьорския стол отново седна Патрик Хюс. Филмът ще излезе на голям екран през август 2020 г. Междувременно родните телеманиаци очакват старта на друга продукция с участието на Аръков – сериалът "Съни бийч“, рожба на продуцентската къща на Иван и Андрей. Освен Иво, с участие в романтичната комедия се разписват актьорите Бойко Кръстанов, Явор Бахаров, Лидия Инджова и други.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).