Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
КАТ започва да ни дебне за колани другата седмица
Автор: Екип Varna24.bg 17:28 / 13.09.2010Коментари (16)728
© Varna24.bg
През следващата седмица Пътна полиция засилва проверките за носене на  обезопасителни колани от шофьорите и пътниците на предните и задните седалки. Акцията е част от инициативата на организацията на службите на пътна полиция в Европа - TISPOL и ще се проведе едновременно във всички страни-членки. В началото на учебната година пътните полицаи ще следят и за използването на обезопасителни столчета от децата. Глобата за неносене на колан и от шофьора, и от пътниците, както и за необезопасено возене на деца е 50 лева, напомнят от Пътна полиция.

Източник: БНТ








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Писна ми да чета как млади българи си отиват от този свят!Доколкото до Италия-задължително!!!Глобата е- 65Е/275Е.Това не е прищявка на полицията-разберете го.
+2
 
 
Този клип е уникално въздействащ! Дано го видят повече хора!
0
 
 
значи като шофьор държа да съм с колан и този до мен да го слага.отзад също имам колани,но никой не ги слага-и за тях ли налагат глоби? оня ден ходих за риба с чужда кола епа отзад седях и не си сложих колана.Защо ли ами пътувахме към яз.Въча-знаете как е пътя и какво ако изпаднем нещо в язовира да се удавя понеже съм окопан с колан ли?няма да стане. А и когато карам и някой седне отзад и да му кажа сложи колана-той не го слага-особенно брата хич не ме слуша.Вика кво ми пука тебе ще глобят :)
-1
 
 
абе да следят за голфаджии,пък коланите са лесни
0
 
 
За коланите отпред аз също съм за .Наистина помагат .За коланите за пътниците отзад не виждам смисъл да се слагат при движение в града .Те биха били полезни само когато има вероятност пътника да изпадне от автомобила след ПТП при отваряне на врата ,а това едва ли може да случи в градски условия.Колкото до детските столчета аз лично сам против използването им да е задължително особено за по-големи деца над 5 години..Разбира се тук може да се спори.Има случаи когато столчето помага но има ситуации в които използването му по скоро би навредило.
+1
 
 
Интересно ми е как ще проверяват? Специално ще спират колите за това или как? Щото печените винаги са нащрек и при първа опасност си го закопчават за нула време. А при тези тонирани стъкла малко е трудничко да видят отдалече дали е с колан шофьорът или пътникът.
-3
 
 
Да ме хванат за Х*Я всичките.. колани.. който иска да си слага, кви са тия работи, особено отзад.. какво значи това.. аз не мога да накарам пътника да си сложи колана.. като не иска какво да направя.. да глобяват него а не шофъора...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Евровизия 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Бюджет 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: