КЗП не откри нарушения с "къщата на Марешки" на "Кабакум"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
14:33 / 28.08.2012
3269
Комисията за защита на потребителите (КЗП) не е открила нарушения на плаж "Кабакум" с наемател Веселин Марешки, съобщи Нова телевизия.

Регионалният министър Лиляна Павлова разпореди проверка заради съмнения в законността на постройката на плажа и в начина, по който тя се използва.

От КЗП съобщават, че са проверили всички дейности на "Кабакум" - от отдаването на чадърите до ползването на фитнес-клуба, по-известен като "къщата на Марешки". Констатирали, че фитнес-уреди има, ценоразпис за ползването им - също. Цените били високи, но това не било нарушение, предаде Дарик.

Единствената промяна след посещението на регионалния министър е, че табелата "Частен клуб" от постройката на Веселин Марешки вече я няма. "Махнахме я, за да не дразним минаващите проверяващи. Иначе няма спор, че това е частно съоръжение - то е на една от нашите фирми", обяснява фармацевтичният бос. Той допълва, че клубът е предназначен за обществено ползване от хора, които могат да си го позволят, тъй като цената за ползване е 100 лева на час.

Продължава проверката за законността на втория етаж на построената върху пясъка къща. "Няма да я събаряме, докато не каже последната инстанция дали законно. Ако е незаконно, ще се съобразим и веднага ще я демонтираме", казва още Марешки.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Откриха тяло на мъж край Казанлък
Интензивен трафик на някои от граничните ни пунктове!
Катастрофа на АМ "Тракия", на място има линейка
Брутално задръстване на Маказа
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).