Какво да правим с остатъците от празничната трапеза?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:46 / 17.04.2023
1003
В почти всяко семейство остава немалко храна от трапезата за Великден. С нея всъщност винаги можем да приготвим нови вкусни гозби.

Съвети за това как да ограничим генерирането на отпадък от празничната маса дава Севда Димитрова, победител от MasterСhef, цитирана от bTV.

След отбелязването на Възкресение Христово най-често ни остават козунак и агнешко.

Какво можем да приготвим с тези продукти – гледайте във видеото!


Виж коментарите (0)

Още по темата (197):
24.03.2024 Днес е Православна неделя
24.04.2023 4046 засилени проверки в страната извърши БАБХ за Великден
20.04.2023 Евтини яйца след Великден: Цяла кора за 10 лева
19.04.2023 Изловиха 640 шофьора с превишена скорост по Великден
18.04.2023 Търговци ли са църквите? Свещите във Варна удариха 4 лева по празниците
18.04.2023 Силвена Роу с топ съвети
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).