Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Какво се случва с танцьорката Мартина - бившата на Слави Трифонов?
Автор: Екип Varna24.bg 17:23 / 05.06.2020Коментари (0)5756
©
Последната жена, с която Слави Трифонов се е появявал публично, е заживяла на село. От месеци бившата танцьорка Мартина Огнянова се крие далеч от градския шум и това започва да личи във външния ѝ вид. Бившата красавица е толкова повехнала, че хората се чудят какво е видял в нея най-известният и богат шоумен в страната, за да я издържа в продължение на цели 7 години.

За пред хората Мартина твърди, че не се интересува от нищо друго освен от любовта и личната си свобода. Именно затова решила да заживее на село заедно със своя любим – боксьора Коко Колев, от когото има две деца. На село влюбените имали голяма череша, по която синовете им по цял ден се катерели. Сега вече дошло време за бране на плодовете ѝ, така че родителите също прекарвали дните си под дървото.

По цял ден те не правели нищо друго освен да се радват на взаимната си любов. Така звучи захаросаната версия за живота на бившата на Слави. С просто око обаче се вижда, че тя с всеки изминал ден все по-малко прилича на себе си. В социалните мрежи дори вече започват да се съмняват в етническия й произход. Чудят се дали пък случайно не е представителка на някоя голяма ромска варненска фамилия.  

Говори се, че актуалният мъж на танцьорката – боксьорът Коко Колев, я ревнува толкова бясно, че е решил да я скрие на село. Той гледал с много лошо око на всички опити на половинката си да поддържа външния си вид. Не ѝ позволявал нито да слага грим, нито да поддържа прическата си. Именно затова Мартина ходи в натурален вид навсякъде, а корените на косата ѝ са израснали поне 10 сантиметра – тя не смее да се боядиса от страх, че ще предизвика ревността на мъжа си.

Това е странно на фона на факта, че Марти и Коко развиват именно търговия с професионален грим. Танцьорката твърди, че преди години била алергична към макиажа, който ползвала в "Шоуто на Слави". Когато открила грима, който в момента продава, кожата й се оправила. И въпреки това не го използва. Защо? Очевидно за да не предизвиква съмнения в мъжа си, че може би се разкрасява заради някой друг.

На страничните наблюдатели прави впечатление как Коко не оставя Марти сама дори за минута. Под предлог, че много я обича, той държи да се движат навсякъде прегърнати. "На моменти я стиска толкова силно, че човек се чуди как не я задушава", коментират очевидци. Те се убедени, че зад това поведение не се крие любов, а ревност и демонстрация на чувство за притежание над бившата любовница на Слави.

Коко дори забранил в дома му да се гледа телевизия. В началото на връзката с Мартина той обичал да гледа комедийни сериали заедно с нея, а телевизорът в дома им служел основно за тази цел. Но на няколко пъти хванал жена си, че гледа "Шоуто на Слави". От това толкова му докривяло, че решил да се откаже от телевизията, само и само да е сигурен, че жена му няма да си припомня чрез нея богатия си бивш любовник.

Самата Мартина твърди, че телевизията не й липсва. Но въпреки това винаги, когато става въпрос за нейното тв минало, е готова да се впусне в дълбоки спомени за славата и светлините на прожекторите. Понеже това дразни мъжа й, бившата танцьорка не пропуска да уточни, че по никакъв начин не съжалява, че се е отказала от работата пред камерите. По-добре й било затворена на село. Пред свои близки казвала, че връзката й със Слави Трифонов е била силно травмираща. "Не искам да си спомням за него. Все едно никога не е било", казва тя.

Двойката има жилище в София. В столицата е регистрирана и фирмата им. Коко обаче не иска и да чуе за живот в шумния град. Колкото по-далече е Мартина от София, толкова по-далече е и от Слави – това е неговата логика. Селската идилия под черешата му се струвала идеален вариант да задържи жена си само за себе си, пише "Уикенд".



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: