Какво трябва да знаем при избор на къща около София?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:28 / 25.02.2021
10218
Наблюдава се покачване на броя хора, които предпочитат да живеят на село, вместо в сърцето на големия град. В града всичко е на ръка разстояние от нас, но струва ли си? Ежедневният сблъсък с натоварения трафик, шумните съседи от горния етаж и претъпканите с жилищни сгради квартали са антипод на схващанията за спокоен живот. Разгледайте всички оферти за къщи около София в продажба и купете директно от собственик. Днес могат да се открият евтини селски имоти, които имат потенциала да ни осигурят търсените удобства. 

Кои населени места около София са най-предпочитани?

Всеки си мечтае да живее в къща. Пространство, уединение, самостоятелност и повече спокойствие - всички тези предимства са само част от многобройните екстри, с които този вид имот се свързва. Населените места около София са привлекателна локация за търсещите нови перспективи и възможности в личен план. Сред най-предпочитаните са Бояна, Драгалевци и Симеоново, където ще бъдете по-близо до природата, без да прекъсвате и връзката си с големия град. 

Кои са най-важните неща, които трябва да имаме предвид преди покупка на къща?

Покупката на подобен имот около София е едно изключително важно решение, което много хора обмислят с години. Инвестиция в подобни размери трябва да бъде на 100% оправдана, а за да бъде това така, е необходимо да имаме предвид:

- Регулация, законност и документация

- Инфраструктура

- Достъпност и точна локация

- Изложение

- Вид строителство

- Отопление и ВиК

- Електрическа система

- Геоложки особености

- Възможности за транспорт

- Жители

- Вид на сградите в съседство и др.

Изборът на еднофамилна или многофамилна къща е от съществено значение, заради социалните и финансови фактори, с които е обвързан. Погледнете на това вложение като на бизнес инвестиция с добра възвръщаемост и реални перспективи за Вашите деца. Изберете жилище около София от СУПЕРИМОТИ. 

Какви са цените?

Цената за къща в някой от софийските райони не е никак малка, особено ако сте заложили на луксозните предложения с бутиково излъчване, които напълно резонират с Вашите добри платежни способности. Цените за недвижимо имущество с подобен ранг варират според това каква е точната локация на имота, каква е неговата квадратура, какво е неговото състояние и прочее. В СУПЕРИМОТИ се предлагат имоти около София на стойност от 14 950 евро до 2 800 000 евро.

Какви оферти ще намерите в Superimoti.bg?

В СУПЕРИМОТИ има подходящи предложения за всеки потенциален купувач - апартаменти, къщи, търговски помещения, земи и др. В зависимост от Вашите критерии и предпочитания, ще успеете да откриете и подходящата оферта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...
"Медицински надзор" извади комплексните оценки за МБАЛ "Мама и аз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).