Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Кауфланд" удължи краен срок заради голям интерес
Автор: Екип Varna24.bg 19:39 / 23.09.2022Коментари (0)840
© Varna24.bg
Поради големия интерес към пилотното издание на "Стипендианстка програма 2022-2023 г." Kaufland България удължи срока за кандидатстване за платените стажове. До 17 октомври желаещите да се докоснат до света на модерната търговия ще могат да подадат своите документи през кариерния уебсайт на компанията: www.kariera.kaufland.bg

"Стипендианстка програма 2022-2023 г." е насочена към студенти в 3-ти и 4-ти курс, а отворените позиции през настоящото издание са пет. В рамките на 3 месеца всеки от участниците ще се запознае отблизо с работните процеси в няколко ключови отдела - "Маркетинг", "Снабдяване", "Търговия", "Управление на веригата доставки" и "Отдаване под наем". 

Програмата дава възможност на всеки от избраните кандидати сам да планира кога да проведе стажа си. Единственото условие е да бъде определен период от три последователни месеца между октомври 2022 и септември 2023 г. По време на обучението участниците ще получават конкурентно възнаграждение, както и пълния пакет социални придобивки, който Kaufland България осигурява на всички свои служители. След успешно преминаване на програмата, стажантите ще получат и специална допълнителна стипендия. 

Желаещите да вземат участие в програмата на Kaufland следва да изпратят CV и да решат казус, близък до ежедневната работа на различните отдели. Съответно за "Маркетинг" той е свързан с Kaufland Card, този за "Снабдяване" - за оптимизиране на процеса по печат на рекламни плакати, за "Търговия" – с анализ на асортимента.

Темата на казуса за "Управление на веригата от доставки" е насочена към проучване на възможностите за алтернативен транспорт в дистрибуторската логистика на Kaufland България при доставка на стока от Централен склад към филиалите, а на "Отдаване под наем" – за развиване на концесионерна зона (зона за наематели) в магазин от мрежата на компанията. 

Решението кои от кандидатите да станат част от програмата ще бъде взимано от тристранно жури, което ще разглежда и оценява изпратените кандидатури. То ще е съставено от представител на отдел "Човешки ресурси" и двама души от отдела, приемащ съответния стипендиант. Петимата участници с най-висок резултат ще получат възможност да се запознаят отблизо с работата в съответната професионална област и да натрупат ценни знания, които ще им бъдат полезни в бъдещото кариерно развитие.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: