Киро Принца имал онкозаболяване, иска намаляване на присъдата! Вижте реакцията на вдовицата Стоянка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
14:36 / 02.10.2018
2791
Изумителна версия изложи днес маститият адвокат Благой Потеров пред Апелативен съд-Бургас, за да оправдае клиента си Кирил Христов, предаде репортер на Burgas24.bg. Бизнесменът с колоритния прякор Принца, който бе осъден от Бургаския окръжен съд за убийството на готвача си Никола Колев на 7 години затвор, обжалва и иска намаляване на присъдата. Той има претенции и към размера на паричното обезщетение, което трябва да изплати на почерненото семейство – по 140 хил. лв на вдовицата Стоянка и единия от синовете и 130 хил. лв на другия син.

Според тезата, изложена от адвокат Потеров, автомобилът, в който се намирал готвачът, изненадващо тръгнал назад, ударил Христов по ръката, в която държал пистолета си и той несъзнателно натиснал спусъка. Оръжието не било насочено към никого, но при удара, треакторията на куршума се променила и той попаднал в тялото на Никола Колев.

"Пред кого да демонстрира превъзходство, като в този момент е изпращал гостите си? Съжалението му е искрено, клиентът ми е направил всичко възможно да върне простреляния от оня свят – правил му е изкуствено дишане, удрял му е шамари“, изложи опитният юрист.

Той стигна доста по-далеч, обвинявайки вдовицата на убития и децата му, че не могли да докажат достатъчна привързаност, за да претендират за подобно парично обезщетение.

"Те никога не биха получили толкова пари, ако Никола беше жив и те разчитаха на работата му. Това не е дело с цел забогатяване. Считам, че справедливо обезщетение би било на всеки да се даде по 50 хил. лева“, заяви Потеров. Не по-малко арогантно бе поведението на самия Кирил Христов.

"Не съм искал да става така, това "умишленото“ не могат да ми го припишат. Настоявам съдът да ми намали присъдата“, заяви Принца, без да поглежда към семейството на убития Никола.

Очаквайте подробности!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)

Още по темата (2):
04.12.2018 Гавра! Преквалифицираха обвинението срещу Киро Принца, намалиха му присъдата наполовина!
27.04.2018 Трагедията в Стария Несебър можеше да е по-страшна! Киро Принца застрашил живота на още хора
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).