Коронавирусът не спря Николета, плейметката посети Милано без притеснения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:22 / 24.02.2020
1898
Николета Лозанова не се уплаши от настъпващия коранавирус в Италия и се появи на ревюто на Филип Плейн по време на седмицата на модата в Милано, съобщи hotnews.bg. Тя е сред най-запалените почитателки на дизайнера, като миналата година избра негова рокля за своя рожден ден. Двамата дори бяха спрягани за любовници.

Родната хубавица отлетя за Ботуша няколко дни по-рано, а в събота вечер стана част от мегашоуто на Плейн, което събра погледите на модните специалисти. Самата Николета открехна завесата на пътуването си, като качи снимки и видеа от подготовката за шоуто, бекстейджа, както и самото ревю. В момента Милано е един от най-опасните градове в Европа.

Коронавирусът взе четвърта жертва в Италия, след като местните власти съобщиха, че тази нощ е починал и 84-годишен мъж от Бергамо. Междувременно в Милано беше издадена заповед за затварянето за период от една седмица на училища, кина, музеи, дискотеки, барове и други места, където се събират много хора. Много райони са отцепени от властите, повече от 300 българи се намират под карантина.

Всичко това ще рефлектира върху предстоящия реванш между Интер и Лудогорец от 1/16-финалите в Лига Европа, който трябва да се изиграе в четвъртък вечер на "Джузепе Меаца". Голяма е вероятността мачът или да се състои пред празни трибуни, или дори да бъде преместен в друг град.

Магазините из Милано вече почти останаха без стока, след като хората масово изкупуват наличните продукти, за да се запасят и да не им се налага да излизат повече. Жертвата в Бергамо поставя под въпрос куп полети към Милано, тъй като доста от самолетите кацат на местното летище.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).