Костадин Ангелов: ПП-ДБ трябва да оттеглят кандидатурата си за шеф на НЗОК

Автор: Алена Соколчева
Коментари (0)
15:21 / 28.07.2023
666
“Продължаваме промяната - Демократична България" трябва да оттеглят кандидатурата си за шеф на НЗОК Станимир Михайлов.  Това е единственото възможно логично решение от партия, която твърди, че е почтена и издига само високо морални и нравствени личности. Това каза за “Фокус" народният представител от ГЕРБ-СДС и председател на Комисията по здравеопазване в парламент Костадин Ангелов.

Той изрази притеснение относно информацията, която излиза в медиите за Михайлов. По думите му тя е еднозначна и има подписан пред нотариус документ с невярно съдържание, има неподадена декларация по Закона за мерките за изпиране на пари, както и нарушение в Търговски закон. “За всички тези неща Станимир Михайлов казва, че не е виновен той, а някой друг. Това е много притеснително", добави Ангелов.

“Ако от ПП-ДБ искат наистина да градят чиста държава, както декларират, трябва да издигат и чисти личности. Няма как човек, който е нарушил няколко закона, да му поверим да управлява милиарди на българите по отношение на Здравната каса", бе категоричен той.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ето по кое произведение пишат зрелостниците на матурата по БЕЛ
Решено: Депутатите се събират извънредно във вторник заради пенси...
Важно съобщение за пенсиите от НОИ
Диана Русинова: Автомобилът на НСО едва ли се е движил с 50-60 км...
Хеликоптерното летище до тунел "Железница" на АМ "Струма" вече им...
Жената от катастрофата с Петков и автомобил на НСО е с опасност з...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).