Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Костадин Костадинов за военната помощ за Украйна: Не за първи път в тази зала се е случвало и ще случи национално предателство
Автор: ИА Фокус 15:06 / 03.11.2022Коментари (0)870
©
Не за първи път в тази зала се е случвало и ще случи национално предателство. Това каза от парламентарната трибуна председателят на ПГ "Възраждане" Костадин Костадинов, предаде репортер на Агенция "Фокус"

"Сега в момента България се управлява все още от българи и ние говорим за предоставяне на малкото ни останало въоръжение и буквално вкарването ни във войната. Преди 8 месеца тук никой не говореше за даване на оръжие, напротив, обясняваше се това как няма да стане. Само нека да си представим какво може да стане след няколко седмици, месеци в зависимост от изостряне на обстановката. Дали няма да четем тук публични декларации колко трябва да бъдем верни на нашите евроатлантически партньори и да покажем как трябва да спасим Украйна. Нищо, че тя не ни е партньор и не е в НАТО. Така че трябва да си правим много внимателно сметката, защото не за първи път в тази зала се е случвало и ще се случи национално предателство. Това е нормално за нашата история, но също е нормално след това да има възмездие". 

Костадин Костадинов припомни, че дори по времето на Втората Световна война България не е изпращала каквато и да е военна помощ за своите съюзници. 

"Макар, че може би не е тук момента да се правят исторически аналогии, аз искам само да припомня, че дори по времето на Втората Световна война България не изпращала никакъв боеприпас, нито един патрон не е изпратен за немската армия, която воюва на Източния фронт. Въпреки че тогава нашият съюзник, нашият евроатлантически съюзник, нашият геополитически избор, иска много настойчиво от нас не просто боеприпас, а армии. България отказва, въпреки че тогава е управлявана от династия, която е германска по произход. Отказва и това до някаква степен всъщност спасява държавата ни от геополитческия погром, който се случва на други държави от Източна Европа и благодарение на което България е единствената държава, съюзничка на Хитлер, която излиза от Втората Световна война с увеличена територия", каза той.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: