Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Край на лятото и скука ли? Вижте какво са ни приготвили телевизиите за новия сезон!
Автор: Екип Varna24.bg 22:34 / 30.08.2021Коментари (2)2872
©
Архивна снимка
Новият телевизионен сезон започва с интересни тв рокади и жестока конкуренция за зрителския интерес. Двете най-големи частни телевизии у нас – Би Ти Ви и Нова за пореден път ще влязат в схватка за рейтинги.

И тази есен двата медийни гиганта залагат на сигурното и ще се конкурират с два изпитани риалити формата, които ще се излъчват по едно и също време. По Би Ти Ви от 11 септември тръгва седмият сезон на "Фермата“. Отново водещи и продуценти на шоуто ще са Иван и Андрей, а различното този път е, че предаването ще се снима в изоставения възрожденски манастир "Св. Архангел Михаил“ в село Шума, откъдето всъщност са корените на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. И до ден-днешен той е собственик на внушителна вила там. Наградата, която ще получи последният фермер, е 100 хиляди лева.

Чек със същата сума ще грабне и победителят в конкурентното шоу "Игри на волята“ по Нова тв. Премиерата на третия сезон на приключенското риалити е седмица по-рано от тази на "Фермата“ – на 4 септември. В ролята на водещи за втора поредна година зрителите ще гледат две обичани лица от приключилия вече сериал "Откраднат живот“ – Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които водиха в тандем и миналия сезон.

От продукцията съобщиха, че напливът от кандидат-участници бил огромен. Снимките вече са приключили и отново бяха осъществени по диви плажове из Южното Черноморие. В третия сезон зрителите за пръв път ще наблюдават и екстремни нощни битки. Очакванията бяха, че заедно с "Игри на волята“ по конкурентната Би Ти Ви пък ще тръгне и възроденият "Сървайвър“, който не е излъчван в родния ефир от 2006 г. след трагичната смърт на Нончо Воденичаров по време на една от игрите в предаването. Екипът обаче не могъл да смогне с времето и завръщането на риалитито за оцеляване се отлага за пролетта догодина. Снимките все още продължават на екзотичен остров на Филипините.

Актьорът Владо Карамазов пак ще бъде водещ, а продуценти и сценаристи са Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, за която престоят насред океана се оказал тегоба и имала сериозни проблеми с кожата. Тв семейството от 2 месеца е на острова, а за техния общ син се грижат баджанакът на Милошев – Димитър Рачков, и младото му гадже – плеймейтката Анита. Не е тайна, че Христина и комикът също имат общ син – Митко-младши. И той е поверен на баща си и силиконовата му любима.

Самият Рачков обаче също подготвя ударното си завръщане със своето комедийно шоу. То отново ще се излъчва веднъж седмично в ефира на Нова телевизия, макар дебютът му през пролетта да не пожъна големи успехи и подходът на комика да бе разкритикуван от доста зрители. Съществени промени по формата нямало да има, но в екипа направили рокади, тъй като слабото звено безспорно бяха сценаристите. Изгонената от Нова тв снаха на Васил Божков Ива Софиянска пак ще се завърне в медията и ще отговаря за подбирането на гостите именно в предаването на Рачков.

Със съкратен 30-минутен формат се завръща и Николаос Цитиридис, който ще пълни дупката след късните новини на Би Ти Ви в делничните дни. Въпреки спекулациите, че гологлавият грък ще излети от ефира, ръководството е решило да даде последен шанс на шоуто му. Цитиридис потвърди, че вече се снимат епизоди, с фотос във фейсбук, на който показва как му скубят веждите и го подготвят за екран. От екипа на шоуто му обаче си тръгна зам. главният редактор Лора Крумова. Тя ще води свое чисто ново публицистично предаване "На фокус“ всеки неделен следобед по Нова.

Далеч по-очаквано е завръщането на сериала "Братя“ по Нова телевизия. Криминалната поредица отново ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч. и ще помете с рейтинг Цитиридис. Въпреки негодуванието на зрителите епизодите пак ще бъдат по едва 30 минути, но ще са цели 65. Първият ще бъде излъчен навръх 6 септември. Гвоздеят в новия сезон е появата на чисто нов енигматичен герой, в чиято роля ще влезе големият актьор Христо Шопов. Любопитна подробност е, че синът му Наум също имал предложение да се включи в кримката, но отказал.

Той обаче се спряга за водещ на новото предаване на Би Ти Ви "Ергенът“, което също ще се завърти в ефира наесен. Ако предположенията излязат верни и екранният д-р Тасев от "Откраднат живот“ се е спазарил с Би Ти Ви, с татко му ще бъдат конкуренти на тв небосклона. Концепцията на шоуто е да намери жена на известния фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов, който ще бъде главно действащо лице, а за сърцето му ще се борят десетина красавици. Снимките се провеждат на екзотично място, но още преди премиерата на шоуто около главния герой гръмна скандал. Оказа се, че Виктор имал проблеми със закона заради шофиране с превишена скорост.

На 12 септември по Би Ти Ви започва и 8-ият сезон на "Гласът на България“. Този път има рокади в журито. Ветеранът Иван Лечев пак ще бъде ментор, но в компанията на Любо Киров, Дара и фолкзвездата Галена. В тайна обаче се пазят имената на детективите в третото издание на "Маскираният певец“. Първият епизод ще бъде излъчен на живо на 11 септември. Костюмите отново са дело на жената на продуцента Маги Халваджиян – Кремена. Освен интригата около участниците, които нямат право да споделят, че влизат в продукцията дори с роднините си, защото ги грозят глоби в размер на до 50 хиляди лева, пикантни моменти има и около избора на водещи.

За пръв път Халваджиян се отказва от един от най-верните хора в отбора си – Васил Василев-Зуека, за сметка на безработната Мария Игнатова, която бе свалена от ефира на Би Ти Ви с нейните "Папараци“. Тя ще води "Маскираният певец“ заедно с Геро, а Зуека изпада в нелегалност. Що се отнася до участниците, в интернет вече вървят залози по темата. Говори се, че под мистериозните маски ще се скрият Фики Стораро, Люси Дяковска, Рафи, Катето Евро и други.

За съжаление на почитателите на кулинарното шоу "Мастършеф", то повече няма да се снима у нас. Информацията потвърди и самата Силвена Роу, която бе част от журито, пише "Ретро".



Още по темата: общо новини по темата: 3610
04.10.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Дай на тълпата хляб и зрелища...всичката я фтасахме ама видиш ли поне няма да скучаем...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: