Красива моделка загина след тежка катастрофа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:23 / 15.09.2017
1163
22-годишна моделка на бикини загина на място, след като суперавтомобилът, в който пътуваше, избухна в пламъци при ужаса катастрофа през нощта. Инцидентът станал в Сидни, Австралия, в събота. Странното е, че Бри Келър била в колата с трима мъже, които по думи на семейството й тя не познава, пише "Мирър". Трагедията също така взе живота на още двама души, братята Стив и Джеф Наср. 

Не е известно кой от тях е шофирал. В сърцераздирателно телевизионно интервю нейният втори баща, Питър Франсис, заяви пред "Канал 10": "Нямаме представа кои са тези хора в колата. Бри също не ги познаваше, така че сме шокирани и не можем да повярваме. Това е огромна загуба за нас, абсолютна загуба и трагична грешка".

Третият мъж, 39-годишният Джоузеф Багала, оцелява след ужасяващия сблъсък, след като бил издърпан от полицаите. Четиримата пътували в Nissan GT-R R35 на стойност 150 000 паунда. Колата била закупена само шест дни по-рано. Скърбящото гадже на загиналата моделка, Исак Трел, отпрати сърдечен статус в "Инстаграм", описвайки я като "Момичето, с което исках да остарея". Той пише: "Моят свят се е сринал, защото знам, че никога няма да те видя отново. Ти си най-доброто нещо, което някога ми се случи". 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).