Критично остава състоянието на 17-годишното момиче, обгоряло в автомобил в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:32 / 13.10.2015
936
С опасност за живота остава 17-годишното момиче от Бургас, което пострада, след като автомобил се възпламени на 3 октомври. Това съобщи за "Фокус" началникът на отделението по термична травма и пластична хирургия в Клиниката по изгаряния във Варна д-р Йоланда Заякова.

Момичето е в Реанимация в критично общо състояние. Освен нея пострада и 60-годишен мъж. Той е в стабилно общо състояние, с проведена успешна операция. Предстои неговото преместване от Реанимация в отделение "Термична травма, пластично-възстановителна и естетична хирургия", където ще продължи лечението му.

Инцидентът се случи малко след 18 ч. на 3 октомври на ул. "Чаталджа" в кв. "Победа". Автомобилът, в който са били момичето и мъжът, се възпламени, като причината е неизправност в газовата уредба. След инцидента 17-годишното момиче е с 65% изгаряния, като раните са основно по главата, шията и краката. 60-годишният мъж е с 30% изгаряния, като са засегнати главата, ръцете и малка част от колената му.

Първоначално пострадалите бяха приети в шокова зала на МБАЛ-Бургас, а след това, транспортирани в Клиниката по изгаряния във Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Тези служители са с по-високи пенсии от други, ето причината
Техническата грешка от първата матура няма да повлияе на оценката...
Над 46 000 зрелостници се очаква да се явят днес на матура
Редица университети затварят врати в знак на протест
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).