Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Крум Зарков към ГЕРБ: Дразни ви, че президентът казва истината
Автор: Екип Varna24.bg 12:59 / 05.02.2020Коментари (14)1753
© БГНЕС
Това, което ви дразни, е че президентът казва истината. Вие я знаете, но не я приемате. На всичко това трябва да се сложи край!

С тези думи заместник-председателят на "БСП за България“ Крум Зарков се обърна към управляващото мнозинство, коментирайки обръщението на държавния глава Румен Радев от вчера, в което той сне доверието си от кабинета "Борисов 3“.

В декларация от името на парламентарната група Зарков обвини управляващите в "бездействие, което вкарва страната ни в безвремие“, подчертавайки, че от думите на Радев от вчера най-важна е една единствена фраза: "На всичко това трябва да се сложи край“.

"Правителството, подобно на онези мъдреци, които спокойно чакат до реката течението да донесе труповете на враговете им, седи и гледа реката. Но тя пресъхна. Напълни се с умряла риба. Хората останаха без вода, а въздухът, който дишат, ги вкарва в болница. В кои болници ги вкарва? В абсолютно порутените общински и държавни болници или в лъскавите и скъпи частни болници. Всяка година, в продължение на 3 години, тук гласуваме още 100, още 200 и още 300 милиона бюджет на здравеопазването. Все повече и повече, за да изтичат тези пари, по признание на Здравната каса, в джобовете на спекуланти, докато истинските пациенти плащат от собствени си джоб“, заяви депутатът.

Според него страната ни ще се развива единствено като има силна изпълнителна власт, работеща в интерес на обществото. "Като направим правителство, което да не проспива, че с години някакви хазартни босове не вкарвали данъци в страната. От там можем да вземем пари. Компетентното правителство може да осигури пари за хората, да живеят справедливо“, коментира още Зарков.  

"Докато чакаме Васил Божков да се върне от Обединените арабски емирства, българите все повече напускат страната и бягат от тук. Защо? Не е само заради заплатите, а защото, освен добри доходи, търсят още здравеопазване, образование за децата си, социална справедливост и истинско правосъдие“, допълни още той.

Депутатът е категоричен, че "атаките срещу президента са за това, защото той каза, че трябва да се направи нещо далеч по-значително в този сектор“.

Според Него Румен Радев настоятелно поставя и друг въпрос, от който управляващите бягат – този за необходимостта от честни избори.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дразните се вие.Че ви разпиляха сергийките.Клепоухия е единствената шамандура за която се е хванала потъващата ви партия. Вота не мина,шпионите ви ги изгониха в Москва,спонсора ви е в Дубай,президента ви се оказа селски тарикат ,че уреждал любовницата си с втори пост...На кое да се дразни Борисов,че сте в нокдаун ? Ако не е майка ти и дядо ти,ставаш за аниматор в сладкарница!
0
 
 
Зарков ли беше шегоУбиеца, дето изтърси преди време: "Със друга група ченгета от Държавна сигурност крояхме планове как да мъчим нечий дядо"... :) Всеки третокласник може да каже кои са основните проблеми в държавата, стига да е слушал за какво си говорят майка му и баща му. Виж да намериш решение за тези проблеми е съвсем друга бира. Това президента, засега поне, не е показал, че го може.
0
 
 
Този е такова недоразумение ...ами аз не чух нищо конкретно в речта му !Какви истини говори ,само общи приказки без никаква конкретика и примери ,с две думи изказването му беше бля бля.....с лека форма на шизоферния ,ако сваляш доверие значи си го имал ,което е зле за другаря защото няма връзка с това което говореше до сега или има проблеми с главата или няколко хора му нареждат какво да рецетира !Общо взето и в двата случая стана за смях ,на единия ден едно говори след три дена друго !ПЪЛЕН СМЯХ!
+2
 
 
Ще ви се да хванете последно 10 от Еврофондовете мишки крадливи...
Aнонимен
на 05.02.2020 г.
+6
 
 
Върни 10 год назад и кажи вие какво направихте бе мишка ,или ви огладня г*за пак да се наредите на опашката за крадене да ама не народа не е глупав ,вижда и помни лекенце недоклатено
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: