Летовник: България или Гърция - всеки сам си избира! Стига толкова касови бележки, ето ви октоподи!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
14:40 / 02.08.2022
672
"Учудваме се защо всяко лято медии се занимават какво било по родното Черноморие, пък снимки на касови бележки от ресторанти. Пък едни коментари на разни хора, които казват колко бил хубав бетонът по плажовете ни, как да сме се махали и да сме ходили по любимите ни Гърция и Турция, че да си прекарвали спокойно и без калабалък по родните плажове. Толкова неуместно звучи. Онзи ден някакъв пуснал из медиите касовата бележка от обяда си в Поморие. Салата 14 лева, белени домати 10 лева, едно узо 8 лева, минерална вода 4 лева и т.н.

Ами ето това са снимки от крайбрежната на град Ханя, вторият по големина на остров Крит. Октоподите са изложени, пресни, уловени сутринта. Всеки сам избира къде и как“, казва мъж, отмарящ с компания от Родопите на родното място на един от най-великите писатели-Никос Казандзакис, автор на романа за Зорба, пише "24rodopi.com".

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).