Лидерът на "Възраждане" разказа за страшен инцидент и заяви: Има надежда за България!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
16:44 / 03.04.2022
1651
Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов разказа за страшен инцидент, на който е станал свидетел. В личния си фейсбук профил той посочва, че всичко е станало много бързо. Ето какво написа той:

 

Вчера станах пряк свидетел на катастрофа, която като по чудо завърши без жертви. В едната от колите обаче имаше пострадал, който изпадна в безсъзнание.

Веднага се обадихме на 112 и стана следното - линейката дойде буквално след 2 минути, след още 1 минута дойде и пожарна кола, а след още 1 минута и втора пожарна кола, за да помогнат за изваждането на човека от колата, тъй като беше притиснат в смачканата кола (макар впоследствие да не се наложи, човекът излезе сам).

За отрицателно време се насъбраха десетки хора, за да помогнат - едни, за да регулират движението, други, за да успокоят пострадалите. Появиха се и двама студенти по медицина, при това чужденци, които освестиха изпадналия в безсъзнание мъж. Цялата тази съпричастност, организация и самоорганизация се случи буквално за броени минути.

Има надежда за България! Имало е и винаги ще има!

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).