Майка на две малки деца се нуждае от средства за спешна операция на черния дроб!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:17 / 03.08.2022
1038
Зов за помощ! Тя е Вангелия Йорданова Милушева, на 32 години от с. Кавракирово. Майка на две прекрасни момчета (на 2г. и 4г.), тя е съпруга, сестра и дъщеря. Допреди една година животът ѝ протичаше напълно нормално, докато не ѝ поставиха страшната диагноза рак.

За първи път чува диагнозата през месец декември след направена операция в столична болница. Оттогава до сега се лекува в България, но, за съжаление, лечението ѝ не протича добре. Ракът е доброкачествено прогресивно образование, което обхваща 50% от черният ѝ дроб, развива се доста бързо и може да обхване целия черен дроб, след което ще трябва да бъде направена трансплантация.

Докторите в Турция, откъдето вчера се прибра Ваня, дават голяма надежда, че ако до 2 седмици се извърши операцията и бъде отстранен туморът, трансплантация няма да бъде необходима. Ваня и нейното семейство се обръщат с молба за помощ, защото тази сума е непосилна за семейството, а срокът, в който трябва да бъде направена операцията, е две седмици! Това е времето, в което ние трябва да се обединим и да помогнем на една майка да пребори това коварно заболяване. Не веднъж сме показвали каква сила, помощ и подкрепа можем да бъдем заедно. Нека го направим и сега и да изпреварим времето, което ни притиска. Нека сбъднем мечтата на една майка да бъде при децата си!

Дарителска банкова сметка:

BG62FINV91501317633042

Титуляр: Вангелия Милушева

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).