Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Майка търси помощ за обездвижената си дъщеря!
Автор: Екип Varna24.bg 14:50 / 23.10.2015Коментари (3)1112
© bTV
Зов за помощ - след тежка катастрофа 17-годишно момиче вече четвърта година е обездвижено. Майка му търси лекари, които да помогнат с надеждата дори за минимално възстановяване.

Точно преди четири години Ева и баща й катастрофират край Добрич.

"По средата на пътя Ева ми се обади и каза в кое село са. И аз й казах: О, значи след половин час сте си у нас, чакам ви. Те така и не се прибраха, а това нещо беше последното, което чух от нея, последните й думи", спомня си майката Надежда Петрова.

Бащата умира, а Ева е с черепно-мозъчна травма. Следват месеци лечение и борба за живота й в болници в Добрич и София. След изписването лекарите препоръчват рехабилитация.

"Постигнахме много добри резултати с рехабилитацията. Тя започна да се движи, дори сама можеше да си вдига ръцете, можеше да си върти главата", допълва майката. И докато Ева бавно се възстановява, майка й претърпява спешна операция. След връщането й вкъщи Ева е много променена.

"Тя беше много отслабнала, и ръцете, краката изкривени, просто не можах да си позная детето. И тъй като състоянието беше много зле, рехабилаторите се отказаха да идват", казва Надежда Петрова.

Но майчиното сърце не може да се откаже.

"Не мога да повярвам, че няма шанс. Търся лекар, който е в състояние да помогне по някакъв начин - дали ще е невролог, дали ще е неврохирург, дали ще е рехабилитатор, дали ще е дори логопед, защото тя се опитва да говори, но не може", споделя майката.

Така, с надежда, Надежда продължава да търси спасение за детето си.

Източник: bTV









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 23.10.2015 г.
0
 
 
Това е линк към страницата която поставих като текст дано помогна с тази информация успех http://dr-gerganov.eu/
Aнонимен
на 23.10.2015 г.
0
 
 
Начало За Мен Професионална квалификация Научни Публикации Заболявания Контакт Карта на сайта Доц. Д-р Венелин Герганов - неврохирург Здравейте и добре дошли на моята уеб страница. Основната ми идея е да предоставя информация относно моята професионална дейност и квалификация, както и за заболяванията, с които се занимавам. Целта на модерната неврохирургия е не само лечение на заболяването, но и запазването на неврологичните функции и - респективно - на качеството на живот на болния. Постигането на тази цел предполага не само детайлно познаване на пациента и болестта му, но и приложението на модерните високо- технологични методики. Като неврохирург, събрал опит и работещ във водещи световни клиники, аз смятам, че всеки пациент трябва да има достъп и да може да получи професионален съвет и лечение, отговарящо на най-високите световни стандарти. Доц. Д-р Венелин Герганов Клиника по неврохирургия International Neuroscience Institute Hannover, Germany Е-mail: vgerganov@gmail.com Моб. тел.: 0049 15140158368 Сл. тел.: 0049 51127092835 Доц. Д-р Венелин Герганов - неврохирург Заболявания Неврохирургията е тази част на медицината, която се занимава с оперативното лечение на заболяванията на главния мозък, на гръбначния стълб, на гръбначния мозък и на периферните нерви. Тук са изброени основните категории от заболявания, с които се занимавам, както и прилаганите методи за лечение. Консултации в София: 13-14. ноември 2015 Tел. за записване: 0884143309 Copyright 2013 - 2015, Доц. Д-р Венелин Герганов Created by ABC Design & Communication
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 23.10.2015 г.
0
 
 
да диоде до Пловдив И да отиде до Хирургиите за да намери д-р Калнев тои е Неврохирург които за мен е наи добрия доктор на света
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Борба за влияние в Близкия Изток
Закупуване на самолети F-16
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: