Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Майката на убития Митко от Цалапица към заподозрения: Рангеле, върни се! Знаем, че не си най-виновният
Автор: Петя Кузева 19:27 / 03.09.2023Коментари (0)1060
Майката Атанаска, пастрокът Данчо и близки на убития Митко от Цалапица блокираха пътя Пловдив-Пазарджик. Те не се отказват в търсене на истината за гибелта на момчето и продължават да чакат отговори от замесените. В еднаква степен чакат и действията на институцииите и защо се стигна до тази поредна трагедия и засега безнаказаното убийство на още едно едно българско момче. В петък пред Народното събрание те се видяха с вътрешния министър Калин Стоянов, който им обеща скорошно развитие по случая.

Точно в 18 часа и за пореден път семейството и протестиращи затвориха пътя между Пазарджик и Пловдив. Обещаха и да не пречат на движението. "До 21 ч. ще затваряме за по около 20 минути и после ще пропускаме автомобилите. Целта не е да пречим на хората, но искам да ни чуят", помоли за разбиране майката на Митко Атанаска Бакалова.  

"И чрез вас, моля Рангел, ако по някакъв начин ни гледа и чете, да се свърже с полицията. Или просто да си дойде в България, защото като майка усещам, че прехвърлят цялата вина за убийството на него. Ние знаем, че той е по-малко виновен, че не е най-виновният. Той им е най-удобната, изкупителна жертва, защото го няма. И той, че има вина, вероятно има. Но чуваме, че не е толкова голяма. И негови приятели ще се изкажат на протеста, говорихме, дано ги чуе и тях. Нека да се свърже с немската полиция, с нашата и просто да се върне", призова пред нас Атанаска Бакалова и моли всички граждани за съдействие. 

"Негови приятели сами ни потърсиха и казаха, че близнаците са го посочили като страшилище, а той не бил толкова лош. Просто бил по-приказлив, а всички си го знаели, че само си приказва", каза Атанаска пред репортер на "Фокус". 

"Не искаме на другите да им се размине, а те - най-виновните да се разхождат на свобода и да това е причина и за следващи убийства и то ще се случи точно това, ако Рангел не се появи. Което пък е най-неприемливото за нас. Искаме всеки един замесен да си понесе наказанието. А ако Рангел не се върне, ще се им се размине, ако той продължава да се крие, ще им се размине. Рангеле, ела си!, моли публично майката на убития Митко.

Минаха повече от 40 дни от убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица, а семейството му не спира да протестира и заради това, че не получава достатъчно информация по случая. Основният заподозрян за убийството Рангел Бизюрев все още не е арестуван и е в Германия.



Още по темата: общо новини по темата: 81
27.03.2024 »
24.03.2024 »
24.03.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
21.03.2024 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: