Максим Бехар: Не вярвам, че крал Чарлз III ще изпита трудности при управлението

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:04 / 09.09.2022
872
Тръгна си един световен лидер, който излъчваше мъдрост, доброта и всичко, което може да се каже за един човек на тази възраст, управлявал империя. Изключителен лидер. Показа човешкото лице на монархията. Това коментира Максим Бехар, журналист, бизнесмен, дипломат и PR експерт, в ефира на предаването "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Според Бехар светът е много труден пъзел в момента.

"Великобритания излезе от Европейския съюз. Има световна криза. Не вярвам, че крал Чарлз III ще изпита трудности при управлението на Великобритания. Малко или много, кралят или кралицата имат по-ограничена роля, която не е изпълнителна и не е свързана с изпълнителната власт. Крал Чарлз III е най-възрастният монарх, който се качва на престола. Това означава, че той се е готвил през всичките тези години да бъде крал и се предполага, че има много добра подготовка. Той е първият британски монарх, който е бил в България, и то два пъти", каза журналистът.

"Крал Чарлз III е един уравновесен човек. Това, че децата на кралицата имаха толкова много премеждия, не е учудващо. То е в реда на нещата. Много е важно сега крал Чарлз III да изпрати послание до британците, че много бързо ще се решат проблемите с кризата, ще има спокойствие в страната и тя ще се развива. Разликата между кралското семейство и всяко едно друго британско семейство е тази, че кралското семейство винаги е под прицела на прожекторите. Кралицата остави изключително голяма диря в британската история. Да се надяваме крал Чарлз III да има изключително сърдечно, позитивно и приятелско отношение към България- държава, в която е бил два пъти", коментира Максим Бехар.

Виж коментарите (0)

Още по темата (146):
31.01.2024 Уникалният джип на кралица Елизабет II е обявен за продажба
08.09.2023 Спомен за Елизабет II: С любима снимка на майка си Крал Чарлз III отбеляза една година от смъртта на кралицата
04.09.2023 Корги парад пред Бъкингамския дворец
30.05.2023 Какво ще стане с титлата на Камила, ако надживее Чарлз?
26.05.2023 ФБР разкри заговор от 80-те години на миналия век за убийството на Елизабет
II
02.05.2023 Вижте защо Чарлз III е бил подиграван в училище
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).