Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ћариан Ѕачев е бесен след абсурдна случка на бензиностанци€
јвтор: ≈кип Varna24.bg 15:58 / 06.08.2022 оментари (12)4948
©
јктьорът ћариан Ѕачев е бесен след случка на наша бензиностанци€. “ой се оплака в социалната мрежа ‘ейсбук. ѕубликуваме текста без редакторска намеса:†

"Ќа една бензиностанци€ от големите вериги, млад украинец искаше да си купи винетка, момичето зад щанда му подаде бланка, но не усп€ да му об€сни как да € попълни, тъй като не говори Ќ» ј Џ¬ „”∆ƒ ≈«» . ћомчето говореше чудесен английски и дамата след него на опашката му попълни за€влението. ћеждувременно стана €сно, че отива в ’оланди€ да учи и минава транзит. ћомичето зад касата бавно и с €сна артикулаци€ го попита на български:

- ¬ б р о й и л и с к а р т а?

Ќамесих се:

- »звинете, но човекът не е нито глух, нито идиот, та да му говорите по този провлачен начин. “ой е чужденец.

ѕреведох му въпроса й. ћомчето благодари, усмихна се и каза:

- Cash, please!

» подаде 20 лева.

ƒевойката непоклатимо отново бавно учлени:

- ƒ е в е д е с е и с е д е м л е в а.

ћладежът се смути. јз се намесих отново:

- ѕрестанете да му говорите така - не стана ли €сно, че той не говори български? » защо му продавате годишна винетка, той ли поиска такава?

- Ќе, ама всички такива купуват тук?

- јма той е транзит и ви подава 20 лева - очевидно иска седмична - т€ е 15. ќчевидно е, че не иска и уикенд-винетка - днес е понеделник.

- јми така да каже! - сопва се момата с тежък вечерен грим, мигли с дължина 6 см, нокти 4 см и екстеншъни, на които се виждат щипките...

- “ой каза, ама на английски, който очевидно не вд€вате - €досвам се на свой ред аз.

ѕопълваме наново бланка и заедно побеждаваме нелепицата, наречена млад работник. ћомчето многократно благодари, а аз на свой ред мол€ за фактура за горивото ми.

ќбръщам внимание, че ћќЋ-ът е нов и искам редакци€. ћомата казва, че не може.

- ћоже, разбира се, горе вд€сно имате бутон "редактирай".

ѕрави редакци€та нацупено. ѕуска ми бележка/фактура със стари€ ћќЋ.

- ”ф, забравила съм да запаз€ промените? ‘атално ли е?

‘аталното е, че сте глупава и самонаде€на, помислих си аз. Ќе й го казах, т€ нищо н€ма да разбере - просто разбирам колко безполезни на себе си и обществото са тези хора и ще стават опасни - както за себе си, така и за околните..."ќще по темата: общо новини по темата: 1403
26.09.2022 »
26.09.2022 »
26.09.2022 »
26.09.2022 »
26.09.2022 »
26.09.2022 »
предишна страница [ 1/234 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.08.2022 г.
0
 
 
«а съжаление е факт. “ези, които се чувстват засегнати н€ма и да осъзна€т колко са жалки. Ѕ€х свидетел на подобна случка в "ћакдоналдс " на магистрала “раки€.  лиентът беше турски гражданин и се опита да си поръча чай и вода.
0
 
 
»Ћ»“≈–ј“ј,  ќћ”Ќ»—“ј, ѕќ∆ј–Ќ» ј–а агент "Ѕ”ƒј"-ла?, ƒјƒ≈ ѕ–»ћ≈– Ќј ÷≈Ћ” ”ѕЌ»я Ѕ√ Ќј–ќƒ,  ќЋ ќ “–яЅ¬ј ƒј —» ѕ–ќ—“, «ј ƒј “≈ "ќЅ»„ј“" о–ј“ј..... » ¬—»„ » “–Џ√Ќј’ј ƒј ћ” ѕќƒ–ј∆ј¬ј“..... ј“ќ „≈“ј  ќћ≈Ќ“ј–»“≈ ”—ѕяЋќ ≈ √ќ¬≈ƒќ“ќ..... CONGRATULATION.... ћ”-’ј-’ј
Aнонимен
на 07.08.2022 г.
+1
 
 
Ќ≈ ≈ ƒЋЏ∆Ќј —Ћ”∆»“≈Ћ ј“ј ƒј «Ќј≈ јЌ√Ћ»…— » ћј–»јЌ≈ » “» √ќЋяћј“ј –јЅќ“ј —“јЌј ѕ”я  Ќјƒ”“
—вобода и свободи€ са две различни неща!
на 07.08.2022 г.
0
 
 
јз говор€ два езика, ама какво от това, ако работиш и живееш в Ѕългари€, не си длъжен! ¬еднага ни сипаха с големи€ черпак на младото поколение, н€мали сме качества и др. «а 600-700 лева заплатка какви качества търсите бе, господа бивши другари? ј то€ позьор "€досани€" при —лави нищо не струваше, в сравнение с Ќейков, –адков и  алев, добре че те си тръгнаха един по един, та да го знаем кой е изобщо с днешна дата!
Aнонимен
на 07.08.2022 г.
+2
 
 
ќхлюв смотан! “и при чалгарите ли стана толкоз умен!
+2
 
 
ј √еорги —емерджиев как е? «а един преател питам.
+2
 
 
≈й ''умника'' ƒлъжна ли е да знае английски.¬ие в јнгли€ на какъв език говорите, а в »спани€.јко клиента е от “анзани€.«а неумението за работа с  ќћѕ съм съгласен.
0
 
 
ћари€неее, каквито ти и играта, такъв си и ти.... √ола вода..... ¬ Ѕългари€ се говори на ЅЏЋ√ј–— »!!!! я—Ќќ...... јз като обикал€м света никой не ми е казал нищо на български!!!!! ўо ли???? ўото го боли ”я за мен.....  ато иска винетка какво прави н бензиностанци€???? ќт границата до там е карал в нарушение на «ј ќЌј..... ЌјЋ» “ј ј!!!! ѕќ–≈ƒЌ»я ѕ–≈—“ЏѕЌ» , »— јЋ ƒј ”∆»Ћ» Ѕългари€..... ј ќ »— ј ƒј »«„” ј Ќя ќя ў≈ —≈ –ј«Ѕ≈–≈, јћј «ј ¬»Ќ≈“ ј Ќ≈ ћќ∆≈..... јћјЌ ќ“ Ўј–Ћј“јЌ» » Ќј… ¬≈„≈ “ј »¬ј  ј“ќ “≈Ѕ..“Џѕј√№ќ«»
+2
 
 
“ова е положението. —амочувствието гол€мо, а възможностите и образованието на поколението започващо сега работа на трудови€ пазар е със съмнително качество.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« —ептември 2022 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
Ѕюджет 2022
“¬ и шоу сезон 2022/2023 г.
√азова криза
 атастрофи в —офи€
¬ойната в —ири€
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти:
тел.: 0888 53 26 24
novini@varna24.bg

«а реклама:
“арифи (виж)
тел.: 0887 45 24 24
office@mg24.bg

≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2022 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: