Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мариана Маринова разобличи шашма във "Фермата"
Автор: Екип Varna24.bg 08:38 / 26.09.2019Коментари (0)3573
©
"Два дни, след като стана шефка на богаташите в риалитито "Фермата: Нов свят“, бившата Мисис България Мариана Маринова даде урок по добър мениджмънт на съотборниците си. Въпреки че в шоуто тя другарува с хубавицата с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, Мариана я хвана в крачка за шашмата, която екзотичната участничка се опитваше да извърши.

След като Паулина започна да обикаля с препаска на китката и непрекъснато се оплакваше, че я боли рамото, богатите фермери заподозряха параван на откровен мързел. Организаторката на конкурси за красота дръпна ,на къс пас стройното миньонче докато измазваха стените на мандрата и я накара да се стегне: 

"Започваме да си мислим, че си засилила проблема с ръката само за да не идеш ратай. Спря да те боли в момента, в който ти се размина и почна да работиш. Мисля, че може би го преекспонираш малко“.

Ванегас, която влезе в състезанието за 100 000 лв с визитка на момиче, което се издържа от секс, избухна: "Това, че ме боли ръката, не е мой избор! Ваш избор е дали искате да го повярвате. По тази логика същото може да се каже и за теб. Беше се ядосала за цигарите и каза, че няма да работиш, после изведнъж те заболя кръста!“.

Мариана побърза да успокои Паулина и да се аргументира: "Разликата е в това, че аз не съм спирала да работя. Отидох на дуела за фермер на седмицата на обезболяваща инжекция. Не ти казвам всичко това, за да изпадаш в позиция да се защитаваш. Споделям това, което се говори, за да го знаеш и да прецениш как да го използваш“.

На финала темпераментната Паулина благодари на приятелката си за откровеността. Само преди ден схванатото й рамо бе обгрижено с масаж от автомонтьора Краси Джунов от отбора на сиромасите. Флиртът между двамата датира от самия старт на шоуто, а дългите им разговори на прозорчето на дървената стена, символ на разединението между двете ферми, им спечели прякорите Ромео и Жулиета. Джунов бе вербуван за чистач на басейна от Мариана Маринова, като фермерката на седмицата при сиромасите – детската учителка Маргарита Христова, поиска за услугите му само няколко глави лук", написа "Хотарена".



Още по темата: общо новини по темата: 1312
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
13.10.2020 »
предишна страница [ 1/219 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: