Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски в Бургас!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:58 / 27.11.2018
2132
Маскирани полицаи нахлуха във фенклуба на Левски , който се намира на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. Действията им са своеобразно продължение на специализираната полицейска операция по противодействие разпространението на наркотични вещества, за която съобщихме по-рано.

Наш репортер разговаря с ядрото на фенската фракция в морския град. Присържениците са категорични, че става въпрос за рутинна проверка и че в офиса им не са открити наркотици.

"Няма такова нещо, днес направо съм в чудо и приказ… Не знам кого хванали, сега полицаите са вътре и гледат… ама то няма нищо вътре. Това са просто рутинни проверки. Сега отварят каси, проверяват… но няма да открият нищо. Онзи ден бяхме там, правихме събрание, всичко беше нормално, а днес тези глупости", коментира пред Burgas24.bg един от най-дейните членове на фенклуба.

Той обясни, че фракцията се е преместила на "Хаджи Димитър" преди година, тъй като наемът на старото помещение на ул. " Цар Симеон" е бил значително завишен.

"Удрят ни по реномето, ние организираме детски турнири, как ще се занимаваме с такива неща", недоумява привърженикът на сините. Той посочи, че след обиска на униформените, фенклубът не е бил затворен, а продължава да функционира, което е доказателство, че в него не е намерено нищо нередно.

Очаквайте подробности!

Виж коментарите (0)

Още по темата (1):
28.11.2018 Осем от задържаните при зрелищната спецакция са с обвинения! Сред тях са и фенове на Левски
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).