Мегз показа лицето си без Фотошоп, как ви стои?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:33 / 08.10.2019
1751
Топ дизайнерката Мегз не се отказва да мотивира последователите си да използват по-малко филтри и фотошоп в социалните мрежи. Каканашева е първата родна звезда, която се осмели да качи свои фотоси в инстаграм без капка фотошоп. На снимките дори се вижда слънчева алергия, която Мегз замазвала години наред по снимките си. Виждат се и леки паласки и други несъвършенства по кожата ѝ. Тази седмица Мегз стигна още по-далече като показа ѝ лицето си без обработка. 

На снимката се виждат лунички, малки пъпчици, както и леки бръчици по лицето на Каканашева. Въпреки това тя получи множество похвали и комплименти за смелата си постъпка. “Истинска красавица", “Все повече те харесвам", “харесвам примера, който даваш. Браво" са само малка част от подкрепата, която Мегз получи. 

От друга страна, не бяха малко и тези, които я упрекнаха, че има корекции по себе си и не може да говори за естественост. Други пък я засякоха с "Видяхме те каква беше в Биг Брадър".

Каканашева реши да отговори и добави: "Не, в Биг Брадър видяхте една обсебена от работата си жена, която нямаше време за себе си и близките си. Не се хранеше, не спеше и не се грижеше за себе си. От тогава минаха 3 години и човека, който виждате днес е коренно различен. Днес поставям себе си в центъра на своя свят. Грижа се за себе си и си простих всички рани, които си бях причинила.

В резултат на това знаете ли какво се случи с тялото ми - напълнях, косата ми започна да расте като луда, а лицето ми сияе. Дори хората започнаха да ми правят комплименти, а не само да ме критикуват непрекъснато. Всичко това стана, защото аз промених отношението към себе си..."

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).