ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Месопреработвателите изпитват остра криза за свинско и говеждо месо | ||||||
| ||||||
По повод готвените нови стандарти, които да определят какъв процент месо ще има в колбасите, д-р Чамова коментира: "Процентът месо е много относително, зависи покоя рецепта го гледате. Това са много изкуствени неща, които се създават, едно изкуствено напрежение. Българският потребител е манипулиран от най-различни от най-различни организации, от различни лобита на вносители на продукти не български." 240 хиляди тона свинско месо са нужни за годишното задоволяване на българския пазар. Две трети от тях се налага да бъдат внасяни, посочи шефът на Асоциацията на месопреработвателите д-р Светла Чамова. "С говеждото месо е още по-трагично. Пилешкото е единственото, което си има и производство, и пазари, и възможности за износ." |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 09.06.2018 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Новата автогара във Варна дни преди откриването й, вижте я
15:16 / 07.05.2024
Белослава останала сама след скандала, но днес е "влюбена до уши"
14:40 / 07.05.2024
Черна прокоба тегне над семейството на Паша Христова
15:56 / 07.05.2024
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел продължава
10:12 / 07.05.2024
Варна с нова "атракция" – огромно блато
16:30 / 08.05.2024
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
11:34 / 08.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета