Мистерия около възрастта на Христина Балинска, която вече е в БНТ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:32 / 15.10.2019
2832
Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви Христина Балинска вече е на работа в БНТ1. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа.  

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като й съобщили, че рейтингът й е отчайващо нисък. Гледаемостта на прогнозата, когато на малкия екран се появявало дългокракото изкушение Натали Трифонова била доста по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена, пише "Уикенд". Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство.

След като се върнала отново на работа, проблемът с многото синоптици в екипа назрял. И така за ветеранката Балинска не останало място. Докато бе в Би Ти Ви Христина всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето, а вечер стоеше до късно в телевизията. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 г., бе обвита в мистерия.

Заради младите си колежки, 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран. Балинска започнала да се облича по-младежки, да полага повече грижи за външния си вид. Тя изпитвала ужас, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкова харесват зрителите на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг. В началото на годината любимецът на зрителите изненадващо напусна, за да работи на столичното летище.

Според мълвата, която циркулира в телевизията, причина за напускането на Емо бил конфликтът му с Балинска. Тя се сърдела, че е дипломиран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел началник. Христина не одобрявала по-разчупения му начин на водене и шегаджийските му прогнози. След всеки негов гаф Балинска му правела остри забалежки, макар че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се сдобиха със "Златен скункс" от "Господари на ефира" заради технически грешки в градусите в две поредни недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повторение на стара прогноза на Христина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1312):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
13.10.2020 Изненадващ заместник на Георги Любенов след положителния тест за COVID-19
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).