Мистерията се заплита! Липсва видеото, нарочващо директора от Ново Паничарево в блудство!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (10)
17:29 / 28.09.2017
2394
Очаква се днес Районният съд в Бургас да определи мярката за неотклонение на обвиненият в педофилия директор на ОУ "Христо Ботев" в Ново Паничарево Христо Радев. По време на заседанието излязоха доста любопитни факти, предаде репортер на Burgas24.bg.

Твърденията на ученичката, че има видеозапис бяха оборени в съда. Оказало се, че има само звуков файл, от който се чувало как младата ромка моли директор Радев да спре да се държи с нея като с жена. Адвокатът на директора Станко Кралев направи на пух и прах тезата за аудиозаписа. По думите му всичко е добре режисирано.

Историята се заплита, тъй като разпитаните свидетели от своя страна твърдят, че началникът на школото бил опипвал непълнолетната Христина по дупето. Освен това още две девойки - Елеонора и Тодорка споделят, че Радев е блудствал с тях.

Припомняме, че на влизане в съдебната зала Радев сподели само: "Надявам се истината да излезе наяве". Още в самото начало на съдебното заседание бе дадена почивка, за да може адвокатът на обвиняемия Станко Кралев да се запознае с материалите по делото. Защитата на директора поиска мярката да бъде гледана при закрити врати, но съдия Яна Атанасова прецени, че няма причина за това и остави журналистите в залата.

Очаквайте подробности!

Виж коментарите (10)

Още по темата (4):
12.03.2020 Обвиненият в блудство директор на училището в Ново Паничарево се размина с условна присъда
03.10.2017 Директорът от Ново Паничарево: Ако всички са знаели, че блудствам с ученички, защо досега никой нищо не е направил?
03.10.2017 Цялата циганска махала се изреди да клепа директора Радев
29.09.2017 Още гласове срещу прегрешилия директор, има и протест
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).